2010 m. spalio 5 d., antradienis

Iš vyrų enciklopedijos: pinigai ir moterys

Pinigų poveikis. Ypatingai stiprus. Odinė ir stora piniginė moterį apakina, atima kvėpavimo gebėjimą, moters balsas tampa žemas ir goslus, tokią beveik nekvėpuojančią galima nusivesti bet kur. Bet rodyti piniginę moterims galima tik iš tolo. Jei moteris pagriebia savo ilgais dažytais nagais piniginę – viskas, iškart ten tuščia panašiai kaip ir dingsta susidomėjimas piniginės savininku.


Skaičiavimo gebėjimai. Jei kartais per reikalus užmiršti kiek turi pinigų paklausk tos moters, kuri artimiausia tavo piniginei – atsakys maždaug lito tikslumu. Atstumas tarp moters ir piniginės nesvarbu.

Investicijų sąvokos suvokimas. Bekalbant apie investavimą į fondus ar akcijas moters akys apsiblausia ir nuobodžiauja. Ryškiai pagyvėja prakalbus apie investicijas į auksą ir brangakmenius. Akys žiba ir kalbos padargai suaktyvėja. Dar tinkamos investicijos į kosmetiką bei transporto priemones.

Pinigų atėmimas iš moters. Visiškai neįmanomas reikalas. Vienam vyrui ne pagal jėgas.

Pinigų nuosavybės sąvoka. Labai įdomi. Kas vyriškio tas yra mūsų. Kas jos tai yra jos asmeninė ir privati nuosavybė saugoma Lietuvos Respublikos Konstitucijos. Šviesiausi vyriškosios žmonijos protai nesugeba suvokti šios logikos. Visai kitai žmonijai viskas suprantama ir logiška.

5 komentarai:

Lorca rašė...

Na kam vyrui pinigai? Kad galėtų mėgautis moters draugija, bo priešingu atveju, perfrazuojant Bob Marley, - no money, no woman :))

Anonimiškas rašė...

Taip , na kam vyrai sugeba juo išleisti... kitkas tai moterų fantazija parduotuvėse, moterys realiai nuo shopingo kaifuoja.

Rytis rašė...

Ir moterims nelabai. Kam tie pinigai. Nebent pasidažynti, apsiblizginti, nu byčei yspūdžiuokus pastūmti, o šytą, dar bl patikty sekančiam vyrui...

Buka rašė...

Moterims nereikia pinigų?!!! Esu jau garbaus amžiaus, bet tik duokit. P.S. Troy, kodėl girnapusius neatiduoda man visų pinigų? Tavo enciklopedija netiksli...

Unknown rašė...

Komentarų gausa parodo temos aktualumą..