2010 m. spalio 18 d., pirmadienis

Nuo metų kalno – kaip išsirinkti žmoną

Užduotis šita sunki ir kuo ilgiau gyvenu tuo labiau tai mano galva neįmanoma, jauną vyrą pirmą kartą atisidurusį tokioje nepavydėtinoje situacijoje užjaučiu. Netgi labai. Daug jaunų vyrų išsigandę tokios kliūties netgi išeina į gėjus. Bet tai nevyriška, vyras turi kovoti už savo laimę. Keli pabandymai patarti:

1.Žmoną geriau imti iš tolimo krašto su nesuprantama kalba. Ji galės kalbėti savo kalba su savimi ir bus ramu. Kol išmoks klastingai zyziančiai kalbėti lietuviškai, tol, jaunuoli, turėsite kelis ramius metus.

2.Žmoną geriau imti smulkesnę už save. Stambesnė gali pradėti mušti tave ir apvalgyti.

3.Jaunam vyrui atrodo svarbu, kad žmonai dažnai neskaudėtų galvos. Bet jei planuoji ilgai gyventi su ta žmona, tai vyresniame amžiuje netgi geriau pailsėsi ir išsaugosi gyvybinę energiją kitiems reikalams jei žmonai dažniau skaudės galvą.

4.Kai kas pataria geriau žmoną imt aklą arba kurčią, bet mano galva svarbiausia rasti žmoną kuri nieko neužuodžia. Tada yra veiksmų laisvė alkoholio požiūriu ir visais kitais reikalais, susijusiais su moteriškais kvepalais bei įkyrios kasdienės higienos procedūromis, kas irgi taupo vyriškio laiką.

5.Gražią žmoną imi visiems, ne tokia graži gali išlikti individualiam vartojimui. Nors irgi ne faktas.

4 komentarai:

Minis rašė...

penktas punktas priestarautu evoliucijos teorijai :) nors gal ir ne :)

Unknown rašė...

Taip , grazias moteris dar reikia tyrineti. Bet jau ne mano amziui. Palieku jaunimui.

Pirštas rašė...

Žr. į pirmą punktą, tai pastebiu, kad jau virš metų lyg nejučia vis panašiai vadovaujuos ;D

Unknown rašė...

Branda, Pirstai...