2010 m. lapkričio 5 d., penktadienis

Švedija, šeštadienį

Asmeniškai nelabai tikiu, kad Lietuvos rinktinė sugebės įveikti švedus Švedijoje. Praradusi polėkį rinktinė, o ir pusė tų švedų - anglai.
Bet gal švediškieji skaitytojai gali palaikyti mūsiškius Trelleborge?

5 komentarai:

Unknown rašė...

Švedai jau pirmauja 13-5.Pirmas kėl.

Anonimiškas rašė...

http://www.lrytas.lt/-12891665311288608960-%C5%A1vedijoje-apvogti-de%C5%A1imt-lietuvos-regbinink%C5%B3.htm

Unknown rašė...

Kopija: Nuo ilgapirščių nukentėjo dešimt regbininkų. Iškratytose piniginėse vagys surado po kelis šimtus litų. Pradingo keletas mobiliųjų telefonų, fotoaparatas.

Atsargesnius išgelbėjo tai, kad vertingus daiktus rungtynių metu jie buvo patikėję rinktinės vyr. treneriui Anatolijui Smirnovui.

„Prieš rungtynes treneris pasiūlė vertingus daiktus sudėti į maišelį ir atiduoti jam. Daugelis taip ir padarė, tačiau ne visi. Aš pagalvojau, kad tokioje šalyje kaip Švedija saugumo priemonės nereikalingos, juolab, kad persirengimo kambarys netoli stadiono esančioje sporto salėje buvo užrakintas, o raktą turėjo vietos darbuotoja. Tačiau, kai po varžybų ji atidarė duris, pamatėme, kad mūsų daiktai išmėtyti. Vagys įlindo per kitas, į sporto salę vedančias duris“, - sakė nuo vagių nukentėjęs regbininkas šiaulietis Edmundas Ščavinskas.

„Per mano karjerą tai pirmas toks įvykis. Skaudu, kad švedams tai nepadarė jokio įspūdžio. Jie visai nebandė aiškintis aplinkybių. Prašėme iškviesti policiją, bet per tris valandas ji taip ir neatvažiavo, o po to jau mūsų laukė autobusas į oro uostą“, - sakė rinktinės vyr. treneris panevėžietis Anatolijus Smirnovas.

„Švedai visai nekreipė į mus dėmesio. Nors jie aiškino, kad policija važiuoja, bet jos taip ir nesulaukėme. Gal jie net neskambino policijai? Skaudžiausia, kad Švedijos federacijos atstovai apsimetė, kad nieko neįvyko. Per 13 metų prie rinktinės vairo tai pirmas toks atvejis, kai regbininkai buvo apvogti. Jei taip būtų nutikę švedams Lietuvoje – kiltų didžiulis skandalas, kad nepasirūpinom jų saugumu. Lietuvos regbio federacija, ko gero, stipriai nukentėtų“, - įsitikinęs A.Smirnovas.

Unknown rašė...

Niekingi švedai, prasta šalis.

Unknown rašė...

Pralaimėjimas švedams 22-26.