2011 m. spalio 6 d., ketvirtadienis

Sauliaus Stomos apologija

1. O kaip kitaip pakedenti plunksnas prieš 30metę, jei ne galimybėmis, postu  ir pinigais, fiziniu grožiu tai jau mes(vyrai,  kuriems virš 50) nenustebinsime. Juk ir mumi dar norisi...kartais...
2. Parlamentaras be sekso. Tai jūs norite jau visai nušokusio nuo protelio Seimo net palyginus su dabartiniu. Saikingas seksas gali pagerinti mąstymo kokybę, atitinkamai įstatymų kokybę, tuo remiantis rinkėjai turi netgi tvirtai deleguoti   Seimo nariui teisę gerinti įstatymus padėjėjų pagalba. Tam jos ten ir yra galų gale...
3. Politikas viešai skelbia darysiąs karjerą iki Briuselio - toks politikas yra atviras, teisingas ir doras. Deklaruoja čystai viską.
4. Sveikas gyvenimo būdas. Stoma kaip pats minėjo yra sveiko gyvenimo būdo šalininkas. Būsiąs dar aktyvus 20 metų. Kas suponuoja savaime suprantama be riebalų mažinimo ir stipraus narkotiko  vengimo mano galva ir saikingą dėmesį moterims. Negi sveikas gyvenimo būdas - tai aseksualumas ar pederastija?
5. Žavus naivumas. Visi žino ir kitiems pasakoja  kokie sukti ir gudrūs yra politikai. Šiame Sauliaus  atvejyje matome naivų romantišką vyriškį, kuris vos prakvėpuoja iš susijaudinimo išvydęs  20 metų jaunesnę žaliaakę greta. Ir jūs daugiau neskieskite man  apie politikų klastingumą, tai juos moterys vynioja aplink( na neminėsiu ką...) kaip šilką.

11 komentarų:

—vg— rašė...

Troyau, o kodėl nė žodžio apie Dianą Stomienę? Nemanau, kad žmona pritartų tokiai vyro apologijai.

Taškas rašė...

Pritariu, Troy. Netgi tuo atveju, jei Stomienė dar žmona. Manau, kad talibai teisus, sakydami- moteris turi būti savo vietoje.

Galų gale ir mums privalu turėti savąjį Berluskonį. Ar Klintoną. Na, ir kas, kad biškį provincialų.

Unknown rašė...

Negyvena kartu su Diana jie..

—vg— rašė...

Kadangi Stoma, Paties manymu, „atviras, teisingas ir doras“, tai, tikiuos, kandidato į Seimą anketoj irgi toks išliks ir pasakys rinkėjams: „Žmona: Diana, bet aš su ja negyvenu.“

Unknown rašė...

VG, atkreipiu dėmesį, kad jei mano pranešimas iš penkių punktų, tai nebūtina jame ieškoti labai rimtų minčių. Penkiapunkčiai būna tokie..kaip čia pasakius...laisvesnio stiliaus, neįpareigojantys...

kreivarankis rašė...

Jei teisingai suprantu gerb. troy prašo žiūrėti ne į jo įrašo raidę, o į dvasią :) t.y. nekankinti jo loginėmis jungtimis, o priimti viską kaip lengvą žaidimą. Aš beje nesu kažkoks Stomos nekentėjas ir šioje situacijoje nemanau, kad "žurnalistė" atliko žygdarbį. O visgi, jei jau pakalbėtume apie "situacijos dvasią", tai man šiek tiek artimesnis yra šis tekstukas.
http://www.delfi.lt/news/ringas/lit/gdrukteinis-ko-mus-pamoke-lovelasas-sstoma.d?id=50482834

Unknown rašė...

Kreivarankiui pritarčiau

Partizanas rašė...

Juokinga, ne kitaip... Nejau Lietuvoje nereikia spręsti tokių problemų, kaip šildymo, atliekų bei dar devynių galimybių??? Jei taip, tai kam toks ryškiai perdėtas dėmesys, iš kokio kampo bepažiūrėtum, labai jau menkai amžinybės perspektyvoje istorijai? Nu ir svarbiausia, KOKS KIENO REIKALAS, su kuo parlamentaras leidžia dienas ir naktis? Galiausiai, jis net ne kokiai krikščionių frakcijai priklauso, kad privalėtų visuomenei atsiskaityti už tokius dalykus... Akivaizdu, kad kažkas nori susidoroti ir tiek, kad keliamas burbulas iš NIEKO. Panašiai buvo su Valinsku, visokiom ''nuotraukom'' ir pan., o kai išvarė iš Seimo pirmininko posto, istorija kaipmat buvo pamiršta. Galiausiai, gi gražiai jis ten bendravo, va Straussas Kanas ir už didesnius ''šposus'' (aišku, jeigu jie išvis buvo...) prasisuko. Na, aišku, nelabai gražu, bet, visgi, jei nebūtų nufilmuota... hmm, jūs tikrai galvojate, kad čia jis vienas toks visame vienuolyne? Bet svarbiausia tatai, kad istorija visiškai neįdomi.

Unknown rašė...

Jaunam neįdomu, taip, o mums , seniams...

Aurius rašė...

Vyrai...mes visi nuodėmingi...mintyse tikrai..realiai... nu kaip kam
Stoma, Kedys, Paksas, Zuokas ir t.t.t yra sociumai. sociumas yra svetimkūnis žmonijai.Bet sociumas perima valdžią pas žmogų.
Sakysim. žmogus priklauso spec . būriui, kuris malšina riaušias. Mintyse, kaip žmogus jis supranta riaušininkus ir juos palaiko. Bet palaikydamas savo soc. statusą jis gali net užmušti.
Stoma nieko nedomintų jei neturėtų soc. statuso. žaidžiama buvo su soc. statusu, o žmogus, asmenybė...tai tik molis.

Unknown rašė...

Taip gyvi ir nemirę mes...