2012 m. lapkričio 19 d., pirmadienis

Šoka visi



Savaitgalis prasidėjo visų mano baimių patvirtinimu. Darželio tėvų susirinkime mažė buvo demaskuota kaip labiausias energinga, mažiausias keturis kartus energingesnė nei bet kuris kitas  vidutinis  grupės  vaikas. Bet nieko,  sakė auklytės, susikalbėti su ja dar galima. Jauni tėveliai užjaučiamai šypsojosi žiūrėdami į vargšą žilą  tėvą, bėjėgiškai kratantį galvą ir skėsčiojantį rankomis. Nieko nepadarysi, būna nelaimių, sugalvojo pagyvenę  žmonės ant pensijos sau vargelį....
Tad jau kitą dieną tvirtai išvežėme mažę į Alytų, festivalį, kur šoka visi kaip kas gali.
Naikinti, naikinti  ir dar kartą naikinti tą energiją visais pasiekiamais būdais.
Iš garsenybių dalyvavo Medinis Buratinas iš garsiojo LNK šokių projekto. Iki šiol matyt Vladimirui Romanovui skauda  tą Valinsko numintą mozolį  ir jis grupėje senjorų Pro/Am skynė prizus vieną  po kito. Gavo tiek prizų, kad kai fotografavosi tai netilpo  rankose visi. Maža pastabėlė – toje amžiaus  grupėje konkurentų nebuvo. Neišdrįso niekas.
Mažė savo amžiaus grupėje  konkurentų irgi  neturėjo – buvo vėl mažiausia balerina. Bet kaip ir kolegai Vladimirui tai tik suteikė jai papildomai  džiaugsmo ir energijos. Svarbu ryškios scenos rampos šviesos.  Kaip ir Vladimiras mojavo rankomis smarkiai  ne taip. Vladimiras taip energingai  pradžioje prašuoliavo  kvikstepą, kad po to jau nuvargę jo rankos jau nepakildavo. Kojos dar, dar sukosi kiek tempė profė partnerė. . Bet abiems žiūrovai atleido. Vladimirui už Žalgirį, mažei, kad tokia laiminga kokia yra.
Dar šokinėjo ant parketo  visokiausių kitokių moterų amžiaus tarpsnyje tarp Roma Nova ir mažės, dauguma metė svorį, kelios seksualesnės,  o viena ilgakojė raudona iškarpyta iki visur  suknele tai net kirsdavo  vyrams per kelius neatsargiai pažvelgus kai tik ji pasisukdavo  ant parketo.  Tiko ji labai  ir vargšo priešpensijinio energingos mažės nustekento tėvo akiai. Ai,  bet numoju ranka, ar jau čia mumi tokios..... BM griežtai liepė prižiūrėti daiktus ir filmuoti kas įdomu. Po to peržiūrėjo filmuotą medžiagą ir už Romanovą nieko nepasakė, o už raudonąją suknią  davė pastabą: vaiko neužtenka  griežtai  pasakė? 

Komentarų nėra: