2009 m. gegužės 18 d., pirmadienis

Geriems vyrams


Paremkime Lietuvos rinktinę!

Lietuvos vyrų regbio rinktinė jau du metus nepralaimi nei vienų tarptautinių rungtynių. Geras rinktinės žaidimas pritraukia į stadionus vis didesnį žiūrovų skaičių, Lietuvos rinktinės regbininkais didžiuojasi ir nori būti panašūs į juos mūsų regbio ateitis-vaikai. Vis dažniau ši būsima Olimpinių žaidynių sporto šaka rodoma Lietuvos televizijų sporto programose, Visa tai formuoja gerėjantį regbio sporto šakos įvaizdį Lietuvos visuomenėje.
Mes didžiuojamės savo rinktinės žaidėjais ir žaidimu. Atiduodame daug jėgų, laiko ir lėšų kol paruošiame juos iki aukšto lygio žaidėjų. Todėl mums nėra visiškai tas pats kaip su jais elgiamasi, kokiomis sąlygomis jie keliauja į užsienyje vykstančias varžybas, kokios kokybės aprangomis jie žaidžia ir t.t.
Jau penkti metai Lietuvos nacionalinė rinktinė rungtyniauja tomis pačiomis senomis, kokybės ir šiuolaikinio dizaino neatitinkančiomis aprangomis. Nenorėdami, kad iš Lietuvos regbininkų suplyšusių ir nevienodų aprangų juoktųsi užsienio regbininkai, bei šaipytųsi kitų sporto šakų atstovai, didžioji dalis Lietuvos regbio klubų trenerių inicijuoja akciją Lietuvos rinktinės aprangai pirkti.
Lietuvos ir užsienio žaidėjus, trenerius, regbio veteranus, sirgalius, gerbėjus ir visus geros valios žmones, kuriems yra brangus Lietuvos regbio vardas, kviečiame prisijungti prie mūsų akcijos.
Mes įsitikinę, kad regbininkai, žaisdami Jūsų dovanota apranga visada žinos, kad yra neabejingų Lietuvos regbiui žmonių, kuriems jie tikrai rūpi. Tai suteiks Lietuvos rinktinės žaidėjams papildomų jėgų ir daugiau gerų emocijų, kuriomis vedini jie džiugins Lietuvą dar įspūdingesnėmis pergalėmis.

Naujos aprangos pirkimui galite pervesti 5, 10 ar daugiau litų į
Viešoji įstaiga Geležinio vilko sporto mokykla
Mokyklos kodas 300014857
AB bankas „NORD/LB Lietuva“ a/s LT854010049500100088
Pervedant pinigus tereikės nurodyti:
1) parama Lietuvos vyrų regbio rinktinei;
2) savo vardą pavardę ir miestą;
3) paramos sumą;
Visus, kurie parems Lietuvos vyrų regbio rinktinę, skelbsime internete, surengsime padėkos vakarą ir ieškosime kitų būdų atsidėkojimui.

Komentarų nėra: