2009 m. spalio 6 d., antradienis

Virusai kompiuteryje

Kompiuteriai namie mėtosi vos ne kiekviename kambaryje, o keliuose(kambariuose, ne namuose) net po du. Suprantama tarp tokios gausos nėra nė vieno normalaus. Kai kuriuose neatnaujintos virusinės programos. Va tokį pamestinuką neseniai įjungiau, ir ką, vos slenka. Kaip vergas į vergų turgų.
Ir kartą gulėdamas tamsoje, kai už lango bučiavosi su šlapiais medžių lapais vis painkšdamas kardinalusis rudens vėjas aš išpiltas šalto prakaito supratau, jis - neišvalytas, va toks kupinas sulyg metalinės dėžės kraštais visokių priešiškų virusų ir trojanų. O aš šalia jų miegodavau. Naktimis kai aš prarasdavau budrumą maži ir plaukuoti virusai išlįsdavo iš kompiuterio ir vorele tipendavo man į ausį. Toliau per Eustachijaus vamzdelį patekdavo jau smegenysna bjauriai piktdžiugiškai kikendami. Jie - priešai – sulindo į mano galvą, pridiktavo keisčiausių fantazijų, tamsiai išspalvino mano paakinius maišelius, apkrėtė polinkiu nesustabdomai valgyti(būsiu tuoj kaip Grumlinas – 145 kg) ir supykdė su pažangiuoju pasauliu. Na kas pažangiausi tikiuosi žinote: Donskis su draugeliais.
Taigi, jei ką, aš nekaltas. Virusai kalti. Ir tie - kaip jie - trojanai. Kaltas tiek kad rankų neploviau., o ir gyvendamas pamėklių pamėgtame Vilniuje privalėjau labiau būdrauti.

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

"kai už lango bučiavosi su šlapiais medžių lapais vis painkšdamas kardinalusis rudens vėjas"

va tokioms naktims ir reikalingos moterys, Balkanų ar kitokios :)

grumlinas rašė...

Nu-nu - paskutinio svėrimo metu besveriu 138kg

Unknown rašė...

Mano galvoje užfiksuota įspūdingi145 kg

grumlinas rašė...

Kūstam pamažėle - diržas prailgėjo trim tarpais tarp diržo skylių ;)