2010 m. vasario 4 d., ketvirtadienis

Kaip jie veikia: paruoštukas prokurorui

Kaip jie veikia.
Homoseksualistų svetainėse yra platinami paruoštukai, kuriuose tik reikia įrašyti gėjui nepatinkančio internauto adresą ir šlykštukas heteroseksualas automatiškai tampa teisiškai persekiojamuoju.
Kas tai jei ne 1937 metai? Kiek galima tyčiotis iš normalių žmonių ir sveiko proto?
Pažangus ir tolerantiškas jaunimas   privalo būti  stukačius?
Jaunuoli, ar parašei šiandien skundą prokurorui? Parašyk šešis.

Nuoroda ir kopija.

http://www.gayline.lt/paddprok.php

Pranešimas prokuratūrai


Šis pranešimas NĖRA automatiškai siunčiamas prokuratūrai. Pranešimas bus išsiųstas TIK JUMS jūsų nurodytu e-mail'u, jei norėsite patys pateikti pranešimą prokuratūrai. Arba TJA, jei nenurodysite savo email adreso, o TJA savo ruožtu įvertinus komentarus gali kreiptis į prokuratūrą. Išreikškite savo pilietinę poziciją dėl neapykantos kurstymo interneto komentaruose. Net jei patys nesikreipsite į prokuratūrą, jūsų pateikta informacija yra vertinga, nes atkreipia dėmesį į pažeidimus, į kuriuos galėjo būti nesureaguota.
Prašome nurodyti detalią informaciją apie galimą pažeidimą (kurstant neapykantą, smurtavimą, fizinį susidorojimą, tyčiojantis, niekinant ar pan.).
Jei pranešimą pateiksite patys, gautą dokumentą paruoškite - įrašykite savo asmeninę informaciją. Jį galite arba atspausdinti ir nusiųsti laišku, arba nunešti asmeniškai bet kuriai prokuratūrai, kuri yra arčiau namų (galima ir generalinei), arba galima nusiųsti ir elektroniniu paštu nurodytais prokuratūros adresais. Prokuratūros adresus galite sužinoti čia: http://www.prokuraturos.lt.

15 komentarų:

Minis rašė...

Kazkas darosi su pasauliu, va jau kelinta diena per radija tik ir girdziu, kaip Obama ruosiasi atsaukti geju isvarymo is kariuomenes istatyma. Visokie generolai per radija sako, kad gejus kariuomeneje visai gerai. Gal ir man koki skunda i prokuratura paduot del per dideles vienpusiskos seksualines propagandos radijuje.

Unknown rašė...

O tavo valstijoje gėjų santuokos jau pripažintos ir ar vyksta gėjų paradai?

Minis rašė...

Ne, mano valstija nera tokia liberastiska, nors ir bandoma visaip keisti. Bet tuo man Amerika ir patinka, kad vietiniai zmones susirenka ir balsuoja kaip jiems patiems reikia gyventi savo meistelyje, apylinkeje ar valstijoje.

Unknown rašė...

Lietuviai feisbuke irgi balsuoja , 12000 prieš gėjų paradą, 300 - už.

Minis rašė...

Feisbukas, ne ta vieta. Lietuvoje nera sistemos, kad zmones galetu tikrai jaustis itakojantys gyvenima. Pas mus visokie balsavimai vyksta kas puse metu. Bet jei reikia tai dar ir tarpe ju ivyksta balsavimai. Taigi kiekvienu svarbiu klausimu dauguma zmoniu gali pareiksti savo nuomone beveik betarpiskai.
Tuo tarpu Lietuvoje, kiek atsimenu balsavimai vyksta kas keturis metus ar panasiai. Jokio rysio su valdzia.

Anonimiškas rašė...

O kur laisve isreiksti savo nuomone? Absurdas kazkoks. Bijok iskaudinti, geju, bijok izeisti zyda (lenka, rusa ir t.t.). O paskui snekame apie lygias teises ir galimybes? Jau tai vienus isskyria tam tikromis teisemis is kitu. Nieko neturiu pries gejus (kaip ir kitas mazumas - pati skaitausi tautines mazumos atstove), bet bais nemegstu, kai tai kazkam leidzia jaustis kazkokiais "-okiais". Buk zmogum, gyvenk oriai kitu atzvilgiu, nelisk i akis su savo propogavimais ir visi graziai ramiai sugyvensime.
P. S. Cia "personal" Valentinos nuomone, todel URL nuorodos nebus :)

Anonimiškas rašė...

Kas įdomiausia, kad tame yra bent kelios skyrybos ir stiliaus klaidos, o turinio loginis pamatas skystokas. Nemoka rašyti mažumėlę mažumos. O šiaip, manau, jau pati jų veikla yra geriausias argumentas "homofobams". Čia jau Albert Camus ir ABSURDAS. Net baisu. Kaip galima taip varyti niekus. Ir jais tikėti, baudžiant visus, kurie sako, kad karalius nuogas, jau tai viršija 1984-uosius, regis, baisu baisu.

grumlinas rašė...

Tai ką, troy, ruoškis bene pirmas pakliūti į paruoštuką - ta chwbrytė liguistai ieško bent užuominos į jų "fobinimą"

Unknown rašė...

Absurdas, taip..

viz3 rašė...

troy, turėtumėt kuo skubiau užpildyti tą formą, įrašydamas savo blogo adresą, straipsnio "Kaip jie veikia: paruoštukas prokurorui" nuorodą ir visa kita.

viz3 rašė...

uf, vos nepamiršau - ir išsiūskite (o gal išsiųskite...?) prokuratūrai, lygių galvų kontrolieriui ir visais kitais oficialiais adresais.

Unknown rašė...

Gera mintis. Išsiųsčiau - tapčiau žinomas kovotojas su gėjais.

Egidonas rašė...

o po metų visus , apie ką surinkta informacija nominuos visokiais "pupuliukais", "gražuoliukais ir pan.

Unknown rašė...

Teisus, Egidonai, arba pasodins arba išsityčios. Jie penktoji valdžia.

MaikUniversum rašė...

I lol'd. No, srsly :D

Tie patys žmonės, kurie remia valstybę ir jos įstatymus BIJO tos pačios valstybės ir įstatymo "sergėtojų" persekiojimų :D Galva neneša kaip taip gali būti. Tai jei bijot valdžios, nafik ją remiat išvis? Kodėl bijot prokurorų? Juk jūs PATYS jiems algas mokat.

Jei manot, kad įstatymai neteisingi ir reikėtų atsisakyti bausmių prieš kitaip mąstančius ir įžeidžiamus komentarus ir tų komentatorių persekiojimą - neberemkit valstybės.

Gi gėjai tokie patys piliečiai kaip ir jūs - jiems galioja tokie patys įstatymai, tad jie ir naudojasi proga visus homofobus "pakrutinti" teismuose. Patys išsikasėte duobę suteikdami valdžios monopolijai galią leisti įstatymus ir MĄSTYTI už jus pačius.

Prisivirėt košės - patys ir srėbkit.


Skanaus.