2010 m. vasario 18 d., ketvirtadienis

Mielasis Artūras vėl mane nubaudė. Už ką????

Mielasis Artūras vėl mane nubaudė. Ūmai išbraukė mano tekstą apie Ciuricho ligoninę iš savo rekomenduojamų skaitinių sąrašo - “Man patiko”. Kas nežino yra toks skyrelis bloge racas.lt


Turiu pasakyti jautrus žmogus Artūras. Ir šiek tiek abejoju ar ne per daug temperamento kaip iškiliam žurnalistui. Šį kartą jo nekaltinau, nieko blogo apie jį nerašiau, tik paspėliojau kad kurių mano tekstų geras lankytojų vertinimas susijęs su mielojo Artūro rekomendacijomis jo skyrelyje. Ir staiga nusileido Artūro giljotinos kirvis ir mano blogo niekas nebelankys. Užžels lankytojų takelis varnalėšomis irgi gysločiais…raudu…

Už ką????

16 komentarų:

Lorca rašė...

Mano namai (mano blog'as) - mano tvirtovė! Ką noriu tą trinu gi:)))

Ir aš taip daryčiau,jei kas negražiai man prirašytų:)))

Unknown rašė...

Bet ką negražiai? Viskas buvo gražiai...

Lorca rašė...

Tai gal Račui negražu buvo?:))
Neskaičiau, tai negaliu savo nuomonės apie grožį šį pasakyti:)

Unknown rašė...

Citata:


Kaip ir visada esant apvaliai datai( tai yra 500 žinučių) apžvelgsiu kas labiausiai patiko gerbiamam šio blogo skaitytojui. Iškart atsiriboju nuo jo intelektualinio lygio. Nes skaitytojo prioritetai – kaip čia švelniau pasakius yra keistoki – antai daugiausia įvertinimų sulaukė rašinėlis apie kojines( arba gal todėl kad A.Račas jį rekomendavo savo skaitytojams). 17 reakcijų.:

pasipiktinęs anonimas urvinis rašė...

Betgi ir niekais užsiimi, net gėda už tave. Prisikabint prie tokios nesąmonės. Tai ką, pagal tave, žmogus turi nuorodą laikyti AMŽINAI?? Jeigu jam patiko kažkokia smulkmena prieš mėnesį, o šiandieną jau patinka kažkas kitkas- tai jau nebegali anos nuorodos nuimti, turi laikyti amžinai, nes čia, matote, Trojaus genialus šedevras buvo. Fui, kokią nesąmonę veptelėjai, gėda už tave.
Bjauru.

Nors Artūras man ne draugas, bet teisybė svarbiau. :)

Lorca rašė...

Nu bet tikrai:))))

Aš likčiau Račo pusėj irgi, nes :

1)jis pasikuklino dėl tavo pagyrų

2)jis pasitvarkė savo kieme kaip jam patinka

Ir bet kuriuo atveju teisus:)))

Unknown rašė...

Raudu blogo kamputyje.
Ir tu,Brutai....

anonimiškas urvinis rašė...

Šiandien mačiau vieną linksmą paveiksliuką, gerai iliustruojantį temą "blogeris Troy vs blogeris Racas". Pažiūrėkite, ar nepanašu? :)

http://pics.livejournal.com/drugoi/pic/00y38th4.jpg

"Ретриверша Artūras не торопясь грызла косточку, а маленький пуделек Troy пытался уестествить её под одобрительные возгласы savo skaitytojų. У кавалера ничего не получалось, он хватал подругу за хвост и неодобрительно гавкал, пытаясь призвать равнодушную особу ко взаимности."

Unknown rašė...

mielas troy, esu iki širdies gelmių sujaudintas jūsų jautrumo. Tačiau Urvinis teisus - skyrelis "Man patiko" yra kintantis - vieni tekstai atsiranda, kiti išnyksta, kartais jų būna daugiau, kartais mažiau, kai kurie pasilieka ilgam. Toks jau tas gyvenimas ir - ką padarysi - viskas priklauso nuo mano labai subjektyvaus požiūrio ir nuotaikos.

Bet noriu jus, mielas troy, patikinti, kad jūsų nuostabaus teksto apie Šveicarijos ligoninę dingimas iš minėto skyrelio niekaip nesusijęs su jūsų įrašu apie 500 tekstų ir dar labiau neturi nieko bendro su kokiais nors mano asmeniniais jausmais jūsų asmens atžvilgiu.

Nepaisant to, labai atsiprašau už sukeltas moralines kančias.

Unknown rašė...

supratau, pats esu kaltas...

Anonimiškas rašė...

Lorca- blog'as NĖRA TAVO NAMAI, TAVO TVIRTOVĖ! Jei leidi komentuoti, tai turi leisti VISIEMS arba NIEKAM. Mano konfliktišką charakterį erzina, kai man kažką neleidžia.

Anonimiškas rašė...

Mea culpa, mea maxima culpa... dėl ko? :)

grumlinas rašė...

ėėė... eee... nuuu... tipo nesupratau, kodėl taip svarbu pas Račą kažkur ten patalpintam būti? Čia kažkokie bonusai pareina ar karma eksponentiškai gerėja? nu?

Unknown rašė...

karma...

Anonimiškas rašė...

Račas pasipūs... :D

grumlinas rašė...

Nu jei karma - tada STENKIS! ;)