2010 m. gegužės 7 d., penktadienis

Apie liesus žmones

1.Liesi žmonės man yra įtartini. Juk jeigu nejunti malonumo skaniai  pavalgyti ar išgerti alaus, tai ar tau rūpi dar kokie gyvenimo džiaugsmai. Matyt ne, joks džiaugsmas liesam nepasiekiamas. Matyt  sėdi prie skrandžio prieigų koks liesumo fermentas, gąsdina visą ateinantį maistą ir taip griauna liesojo organizmą iš vidaus. Liesasis siunta, negauna medžiagų funkcionavimui ir palaipsniui niršdamas degraduoja.
2. O liesa manekenė  man kaip daugiau nei vidutinio amžiaus bei svorio  vyriškiui irgi mistinis bei nepasiekiamas dalykas kaip vanduo Marse. Taigi  irgi niekinis dalykas, netgi sakyčiau smerkiu jas tokias. Velniams jos reikalingos...
3. Arba visi žinome ypatingo liesumo vieną garsų blogerį. Piktas kaip širšė. Tas mielas blogeris užmėtys tave prakeiksmais vos tu ko nors jo švelniai paklausi. Manau bėda ta pati - liesumas. Iš ten ir visas pyktis.
4. Arba važiuoja kokia delegacija pas Kubilių iš Graikijos mokytis  finansinių reformų. Praeis Lietuvoje prograikus vienas, antras, trečias liesas žmogelis - graikai pašiurps ir grįš atgal. Nereikia jiems tokių finansinių reformų.
5. O liesa moteris. Kam ji tinkama? Mes vyrai ne šunys. Kaulus tegu laižo kiemsargiai ir kitos dvorniažkos. Mums paduokite moterį su mėsyte...

4 komentarai:

Buka rašė...

Ak, Troy, kad taip mano girnapusius būtų tokios nuomonės...

Nuo kada džiūsnos anoreksikės įėjo į madą? Juk anų laikų damos, sprendžiant iš paveikslų, būdavo žavingai apkūnios. O, pvz., kokio nors Rubenso modeliai net už mane storesni.

urvinis rašė...

1. Bukai- nusistebėjimas: betgi visos indės RIEBIOS, nesuprantu, kodėl kalbi apie savo induso skonį kažką tokio keisto. Netikras indusas gaunasi, man į stereotipą neįsipaišo.

2. Trojui- pasipiktinimas:
"visi žinome ypatingo liesumo vieną garsų blogerį. Piktas kaip širšė."
Tu čia apie mane taip nemandagiai??

Buka rašė...

Indės visada buvo liesos, išskyrus aristokrates (kurių buvo nedaug), todėl riebus žmogus perkarusioms masėms buvo gražus. Net dabar tereikia pasišlaistyti po kaimus: visos valstietės sudžiūvusios ir pajuodusios. Dabar turtuolės bei verslininkės irgi anoreksikės, nes beždžioniauja Vakarus. Ir artistės naujausiuose Bolivudo filmuose kaip giltinės, įdubusiais žandais. Pasenę Tavo duomenys, Urvini.

Anonimiškas rašė...

Urvini, manyciau, kad Troy kalba apie Raca...