2010 m. gegužės 24 d., pirmadienis

....nebrangstantys australietiški kviečiai

Štai atrodytų Verslo klasė yra solidus leidinys, skirtas ne bet kam, o smarkiai lenkiančiam vidutinius vidurkius. Bet kaip visada grėblys turi abi puses.


Štai priešpaskutiniame numeryje, pačioje garbingiausioje vietoje, vedamajame, pats redaktorius Aurelijus juodu ant balto parašė, kad kviečiai brangzzz. Australijoje sausra, o todėl visi intelektualai privalo bėgti ir pirkti kviečius. Panašiu laiku ir aš kankinausi kur padėti kelis laisvesnius piniginius vienetus, bet kad su pelnu.Redaktoriaus pasakojimai apie kviečius ir sausrą buvo vienas iš dešimties motyvų pirkti kviečių fondo akcijas.

Kaip minėjau grėblys turi du galus. Eilinį kartą gavau per dantis iš pasaulinės ekonomikos ir redaktoriaus Aurelijaus. Kviečiai dar atpigo nuo vedamojo atspausdinimo, o ne pabrango...net ir solidūs iš pirmo žvilgsnio verslo leidiniai eina kojo kojon su populiariausiais lietuviškais laikraščiais.

Aišku redaktoriai man atsakys, kad jie už savo nuomonę neatsako. Tada jiems atrodė taip, o dabar kitaip. Ir aplamai žaidi akcijomis tai būk pasiruošęs netikėtumams. Bet jei nežaisi, tai reiks atiduoti pinigus Balkanų moteriai. O tai gal dar rizikingiau nei nebrangstantys australietiški kviečiai....

6 komentarai:

Aurelijus rašė...

Na, jeigu jau tiksliai, tai ten buvo ne apie sausrą o apie skėrius, užpuolusius Australiją. O fondo vienetus rekmenduočiau palaikyti.

Unknown rašė...

OK, paskutinį kartą.

Anonimiškas rašė...

Vienas buržujus išdūrė kitą buržujų.
Mano runkeliška siela dainuoja. :)

urvinis rašė...

Dūūrnas tas Trojaus BLOGAS! Su savo idiotiška saugumo sistema! Kuri po TRIJŲ patikrinimų paskui vis tiek žmogų paverčia ANONIMU. Šlykštu.

DAugiau neisiu komnetuot pas šitą buržujų, burbėsiu namuose.

viz3 rašė...

Hmmm... sukėlė minčių...
Jeigu taip padaryčiau fondą, investuojantį į malkas (jos vasarą pigios, žiemą pabrangsta) ir įsiūlyčiau Troy..?
*viz3 jau svajoja, kaip jį gadina tokiu būdu uždirbti pinigai... ir taip gadina, ir anaip...*

Unknown rašė...

Negadinkite mano blogo savo mintimis, Viz3.
Urvini, kažkokie virusai puola, bet nežinau kokie. Gal rasiu vėlaiu vaistų. Prašau komentuoti ir kaip anonimui. Malonu be galo vistiek.