2010 m. gegužės 31 d., pirmadienis

Morkų sultys suteikia energijos!!!!

Balkanų moteris atvilko į virtuvę penkis kilogramus morkų ir paaiškino:
- Morkų sultys suteikia energijos ir gražų nudegusios odos atspalvį.
Moteris gėrė morkų sultis, dar pirko , dar spaudė sulčiaspaude. Mano galva jos nepasitenkinimo įvairiomis gyvenimo problemomis raiška nei padažnėjo nei praretėjo. Liko toks pats dažnis kaip ir buvo – tragedija kas pusę valandos. Oda kiek pageltonavo, bet gal tik man taip atrodė. Ir tas geltonumas man veikau priminė kepenų ligą. Balkanų moteris tačiau džiaugėsi sveiku anot jos odos geltoniu. Taip pat tvirtino, kad jos energijos būklė kaip batareikos iš reklamos su zuikučiais. Visada pakrauta.
Po to į namus vėjas atpūtė vėjaraupius ir morkų sulčiaspaudė buvo pamiršta bei kažkur nugrūsta.
Prieš kelias dienas pastėbejau po namus energingai skraidant daug musyčių. Kas valandą jų skaičius ir energingumas didėjo. Dėl menkų savo okulinių gebėjimų neįžiūrėjau ar musyčių oda sveiko geltono atspalvio. Bet įtarimas man smilktelėjo.
Paklausiau Balkanų moters:
- O sulčiaspaudė kur?
- Oi, ten ir ten, - atsakė staiga išsigandusi moteris ir įsikibusi man į parankę nuėjo kartu su manimi.
Galiu patvirnti, kad visi organizmai, kuriuose radome savaitę neplautoje sulčiaspaudėje, bei kurie gavo morkų sulčių buvo tikrai energingi ir sveiko geltono, netgi sakyčiau guviai oranžinio, atspalvio. Kai kurie skraidė, kai kurie tik šliaužiojo. Bet visi tikrai energingai. Deja, Balkanų moters batareika išsikrovė ir ji tik sakė oi, oi. Apie morkas ir morkų sultis moteris nebenorėjo šnekėti visai. Tad ir nežinau kaip galutinai su tuo moralu – sveika gerti morkų sultis ar ne.

5 komentarai:

fanta rašė...

Nesveikos mintys, apninkančios po nesveiko teksto nesveiko perskaitymo.
Apninka kaip tos geltonos morkinės musytės.
Teksto idėja, turbūt, buvo skundas, kad jo moteris nevalyva. O kas man darbo dėl to, lieka neaišku.
Mintys apninka- kodėl jis taip? Nesveikai užverčia mus krūvomis tekstų apie savo moterį. Kas mum darbo dėl jo moters, nors ji ir iš Balkanų.
Atsakymą į šią paslaptį randu tokią: jis nori, kad ji jam liktų vienam. Kad visiems Lietuvos skaitytojams ji taptų tiek atsibodusi ir neįdomi, kad tik jis Vienintelis ir Nepakeičiamasis jai beliktų.

Anonimiškas rašė...

Nesveikas komentatorius tamsta...

Anonimiškas rašė...

Aha, Balkanų moteris perkūniškai efektinga, o Trojui tuoj penkiasdešimt. Betaig kaip skaitytojams atpažinti Gyvenimo Stebėtojo virtualią moterį reale?

Unknown rašė...

Moteris mano, kam jums ji?

grumlinas rašė...

O juk intencijos buvo tokios geros...