2010 m. gegužės 17 d., pirmadienis

Gražulis pupulis arba kartūs pralaimėjimo vaistai

Vis dar nelaiko nervai dėl gėjų triumfališkojo parado sėkmės. Praėjo kiek laiko. Dėliojasi mintys į vietas.
1. Blogiausia buvo mass media patiektas atseit konservatyvių jėgų lyderis Gražulis. Anoks iš jo lyderis, bezdalas ir tiek. Gražulis buvo pasigautas apmokėtos  mass media specialiai, kaip pilnai aititinkantis gėjų propagandos juodašimtiškai paišomą konservatorių.  Skubiai distancijuotis nuo tokio Gražulio.
2. Nebuvo įleista į mass media konservatizmą išpažįstančių normalių autorių  kaip antai Jokubaitis, Rubavičius, Morkūnaitė, Degutis. Marginalams LGBT buvo priešpastatyti tokie pat marginalai iš dešinės.
3. Gaynews.lt (oficialiai dar kažkodėl vadinamas delfi.lt) kasdien plūdo LGBT straipsniais, tas srautas išplovė daliai žmonių smegenis. Prieš paradą straipsnių net nebuvo įdėta.
4. Pinigai buvo RsV akcijai mesti dideli. Konservatoriai tiesiog  neturi tokios galingos finansinės jėgos, tad laikas susirūpinti telkti finansines pajėgas, visuomenines organizacijas, partijas, nes kito karto gali nebūti.
5. Rinkėjai jau įvertino ir dar įvertins liberalų (Donskis ir kompanija) pastangas "dirbti" Lietuvai, tautai ir šeimai. Galiu garantuoti,  kad toks Donskis niekada daugiau nebebus EP deputattu. Rinkiminiuose plakatuose tokia  jo veikla nebuvo reklamuota.

11 komentarų:

Gabi von Schade rašė...

Užskaitau.

Unknown rašė...

Įskaitą išlaikiau? :)))

urvinis rašė...

Atsibosti. Kodėl nieko neparašai apie žydus? Tik apie Donskį- maža. Žemas lygis, atsilieki nuo delfio Jono.

Unknown rašė...

Žydai tai krikščioniškosios civilizacijos forpostas Rytuose. Jų neliesk savo urvine ranka.

Unknown rašė...

mjoooo...skaitytojų reakcija žiauroka, šešios neigiamos reakcijos, tik viena teigiama. Gal jau laikas vasaros atostogų...

urvinis rašė...

Jaudiniesi dėl pupuliarumo? Skaitytojų reakcija jam, mat, rūpi.
Pupulistas. :)

Buka rašė...

Užtat kiek reakcijų. :)

Minis rašė...

O man tai jau atsibodo. Pries gejynes kokius du menesius visos purvasklaidos ir Troy rase, kaip viskas bus, per gejynes rase ir paveiksliukus rode, ir vis dar raso. Is tiesu, kiek galima. Normaliems zmonems tiek demesio neskirta, kam visa tai propaguot?

Unknown rašė...

Minis teisus, baigiu.
Pupulistas patiko, įtrauksiu į atsiliepimus apie šį blogą.

Unknown rašė...

...ir vistiek man suspindo žiaurus įtarimas,kad pusę visų neigiamų reakcijų suspaudo toks urvinis, o likusias - fanta...

fanta rašė...

Netiesa. Aš tą spaudymą prisimenu tik retkarčiais, kai primeni.
Dabar, pvz. Teks paspaust "sam durak", ką jau darysi...