2010 m. liepos 27 d., antradienis

Apie moterų tyrinėjimus: akys

Moterų akys yra penkios arba šešios. Dar a.a. Beresnevičius yra užsiminęs apie tokius įstabius moterų gebėjimus, bet gaila neišvystė savo teorijos. Dvi akis mato visi, visas kitas – išrinktieji. Taigi noriu pasidalinti keliomis slaptųjų iliuminatų įžvalgomis.
Net su šitom dviem akimis įstabi atrodo moters savybė koketiškai metus akies žybsnį per sekundę nufotografuoti vyrą ir po to per likusias tos pačios sekundės dalis suklasifikuoti vyrą pagal tokius parametrus: Himenėjo saitai, vaikų skaičius, kaip gauna valgyti ir ar pajėgus būtų šiąnakt, taip pat finansinė padėtis tūkstančio litų tikslumu su akcijomis ir nekilnojamuoju turtu. Taigi kadangi kaip jau minėjau kalbu apie penkias ar šešias akis, tai manau šioje situacijoje veikia trečioji akis kažkur viduryje tarp tų pirmųjų vizualiai matomų net ir vyro akiai ir jos funkcija yra skaitmeninis fotografavimas tiksliai galimo partnerio analizei.
Ketvirtoji akis pradeda veikti jei trečioji akis perduoda analizės išvadą – tinka. Ketvirtosios vieta yra kažkur nugaroje kryžkaulyje, ten kur vyksta didžiausias moters kūno svyravimas aplink ašį. Ketvirtoji turi kašperovskinių-volfmesinginių sąvybių, ji priverčia benueinantį vyrą atsisukti, atsisukus, pagauna jo žvilgsnį, dar smarkiau padidinusi svyravimų amplitudę pagauna visą vyriškį su praeitomis ir būsimomis pajamomis.

Penktoji ir šeštoji akis pradeda veikti jau po kurio laiko, kai pagautasis yra apžieduotas. Tų akių skaičius pas skirtingas moteris yra skirtingas, todėl vieningo jų skaičiaus negalime nustatyti, tai vartojame penktoji šeštoji, bet gali būti ir devynios, ir dvidešimti. Šios akys veikia jau palaidai nuo pagrindinio moteriško organizmo ir sklendžia akylu sakalu danguje po visą miestą ir po visą šalį, netgi užsienyje. Jos stebi visą laiką apžieduotąjį ir bet koks jo neteisėtas žingsnis yra perduodamas į pagrindinį organizmą, kur gautas signalas išleidžiamas jau apdorotas įvairiais nemaloniais būdais ant vargšo vyriškio. Ir skystu pavidalu, ir garsiniais signalais.
Taigi moralas paprastas – nepasislėpsi, visos moterų akys tam dirba ir tų akių skaičius – legionas.

4 komentarai:

Buka rašė...

Tai paaiškink, Troy, kodėl apžieduoti ir nuolat stebimi dvidešimčia akių vyrai, YPAČ peržengę keturiasdešimt, taip dažnai palieka moterį prie sudužusios geldos? Ką, nauja antroji pusė turi keturiasdešimt akių? O gal tik perpus mažiau metų, a?

Lorca rašė...

Troy, jeigu sąžiningai, tai pradžia tikriausiai buvo, kaip toj dainoj "Mažyte mano..." ir tik po 20 metų atsiranda pastabos apie moterų akis ?

Unknown rašė...

B ir L, tyliu it Marytis Melnikaitis

Anonimiškas rašė...

kuo čia dėta toji vokiečių paklotė?