2010 m. liepos 27 d., antradienis

Iš moterų enciklopedijos: vyrų akys

Aprašymas. Vyrų akys yra tik dvi. Jos neprilygsta moterų akims nei savo skaičiumi, nei įžvalgos gebėjimais. Dažnai net neskiria rudos nuo žalios, nekalbant apie visus du šimtus žalios atspalvių. Praktiškai netinkamos naudoti.

Darbas: Vyrų akys darbo nemato. Jums reikia primygtinai ir kelis kartus nurodyti darbą ir dar reguliariai tikrinti ar dar tos akys mato darbą. Nes vyrai kad nekankinti savo netikusių akių jas laikas nuo laiko užsipila įvairias skysčiais.

Panaudojimas: kadangi vis tiek netikę, galima panaudoti vyrų akis tų pačių vyrų gaudymui ir žiedavimui. Kadangi vyrų alys perduoda nedaug informacijos į jų smegenis tai galima taikyti metodą taškas-blokas.

Metodas taškas – blokas. Neduoti, nerodyti, neliesti kelių taškų ant moters kūno. Net nevikrus vyriškas protas per ilgą laiką susidomi susidomi kas gi ten tokio slepiama. Po 4-5 dienų  domėjimosi galima atrinktam egzemplioriui su minimaliu ydų kiekiu parodyti tašką. Po to vėl greit uždengti. Nevikrios vyriškos akys nustemba. Ir viskas jame užsiblokuoja, nes tiek laiko nerodė, o dabar jam vienam parodė. Kraujotaka nuo šoko sutrinka ir kraujas teka vienon vieton. Ir kadangi kaip jau minėta vyriškos akys nepatikimos, jos vėl nori perpatikrinti informaciją, ką gi ten tokio matė. Nes nu nieko nesuprato. Tada vėl taškas-akys-blokas-kraujotaka. Ir vėl, ir vėl.

Nauda: tokia iš jų ir nauda. Tinka tik metodui taškas – blokas.

5 komentarai:

Buka rašė...

4-5 metų domėjimosi? Šiais laikais, kai tokie tempai? Troy'au, Troy'au, kokie jau mes, seniai, atsilikę nuo gyvenimo... :)

Anonimiškas rašė...

Reikejo dienos vietoj metai...

Unknown rašė...

Pataisau pagal gerb.skaitytojų nurodymus į dienas.
Buvo labai netikslu....Dikensas kaltas...

Jovita rašė...

"Kadangi vyrų alys".. rašymo metu tikriausiai kaip tik buvo užpiltos minėtais skysčiais, tai ir gavosi su klaidom :D

Unknown rašė...

Geras naujadaras - alys - akys uzpiltos alumi;)))