2010 m. lapkričio 16 d., antradienis

Fantastiškai tinkamas sporto klubo moterims pavadinimas

Vakar vakare vėl nepatikėjau savo akimis. Galvojau va taip atėjo senatvė ir vėl aš nieko nesuprantu, esu durnas ir senas. Šeškinėje(Teo pastate) pamačiau reklamą  - moterų sporto  klubas Fit curves. Taip tai pasaulinis moterų sporto klubų tinklas, permestas pasauliniu pavadinimu daug negalvojant(kas yra ypatingas mano galva mūsų marketingistų požymis) į Lietuvą. Ir aš net žinau kad curva tai  kreivė lotyniškai.
Bet aš kaip paprastas žmogus perskaičiau taip:
Fit kaip chuliganiškaą švilpterėjimą,  curves kaip kurvos. Taigi moteris iššeinančias iš šio klubo bus galima švilpterėti kaip paprastas gatvines.
Kaip galvojate per kiek mėnesių bus pakeistas sporto klubo moterims pavadinimas: per du ar per tris? Ar greičiau ateis mintis į galvą tūpiems marketingistams?

10 komentarų:

urvinis rašė...

Pašilaičiuose mokyklos pastatą jau nežinau kiek metų (mažiausiai 3) puošia iškaba, skelbianti apie ten įsikūrusį muštynių ("kovinio sporto") klubą, kurio pavadinimas "VENDETTA".
Pedagogams nekliūva.
Didžioji pedagogių dauguma- moterys. Didelė dalis jų- motinos.

Tai kodėl joms turėtų kliudyti Kurvų sporto klubas?

Unknown rašė...

K... sproto klubas išraiškingiau. Tamstos pvz. silpnokas.

Unknown rašė...

Praėjo du mėnesiai.
Jokios reakcijos.
Matyt tinkamas sporto klubo moterims pavadinimas.

Anonimiškas rašė...

troy tu tikrai parodai manai savo paprastuma ar neišprūsimą???? :DDDD jokios cia toss logikos tavo šio pavadinimo iššifravime nėra:DDD

Unknown rašė...

troy tu tikrai parodai manai savo paprastuma ar neišprūsimą???? :DDDD jokios cia toss logikos tavo šio pavadinimo iššifravime nėra:DDD


Mano galva parodau neišprūsimą;)))))
Nors keista prie ko čia prūsai?

urvinis nežydrūnas rašė...

"Mano galva parodau"
Nors keista, prie ko čia galva? :)

Sportuojanti rašė...

:))) Įdomiai čia išaiškinai..:D Man tai visai smagu kam nors pasigirti, kad pas,,FitCurvas" vaikštau- nustebinu ir prajuokinu:)Dabar jau tikėsiuos, kad dar ir švilptelės kas nors man..:P

Unknown rašė...

Svilpteres, nepergyvenk, svarbu kuno linijos butu netiesios...

Anonimiškas rašė...

Cia juk pagal franšize atidarytas klubas, kaip tu pakeisi pavadinima. O kad skamba musu ausims juokingai tikrai sutinku.

Unknown rašė...

Na mano supratimu globalios kompanijos prisiderina prie vietinių ypatumų, o šitiems visiškai px.