2011 m. vasario 9 d., trečiadienis

Tėvas autoritetas šeimoje ar ne?

Šeimos griūna, nes nesilaikoma tvarkos. Jei tėvas nebus autoritetas šeimoje, tai bus bardakas ir aimanos. O tai mūsų civilizacinių palengvinimų išpaikintos moterys jau leidžia sau pagalvoti kad gyvenimas be vyrų būtų geresnis.
Mūsų kūdikiui prirašė nešioti akinukus. Akinukai juokingi ir kūdikis atrodo visiškai juokingai. Bet reikalas rimtas. Kol kūdikis namie su mama, tol akinukai nešiojami. Tiesa bandomi  slėpti, bet akylioji mama vėl pagauna ir uždeda ant nosies. Bet tik grįžtu aš ir akinukai  šviesos greičiu šveičiami  nuo nosies. Grįžo tėtė ir prasideda laisvė. Mamos galima nebeklausyti. Tėtės charakteris minkštas ir ašaros bei graudus veidas tėtę ištirpdo. Savo mažą dukrą užstoju. Akinukų ant nosies nebėr...
Mano galva  pati Balkanų moteris kalta. Ilgalaikė priespauda padarė vyrą neatspariu moterų ašaroms  ir nauja moterų karta vėl naudojasi vyresnės kartos sumodeliuotu vyro-tėtės silpnumu.
Bet kas labiausiai pamokoma: moteriška priespauda atsisuko prieš pačią priespaudikę. Aha, pačiai blogai dabar kai ir kitos moteriškės naudojasi tuo pačiu ginklu...

7 komentarai:

Lorca rašė...

Kažkas panašaus į "uodega vizgina šunį" :))

Unknown rašė...

Bet pamokoma...

fanta rašė...

Per visą savo ilgą nuobodų gyvenimą esu sutikęs tik VIENĄ (1) žmogų, kuriam PADĖJO vaikystėje uždėti akiniai. T.y., nuo akinių nešiojimo regėjimas vėliau pagerėjo, o ne pablogėjo.
Nežinau jūsų atvejo, gal ten kas nors ypatingo. Bet paprastą trumparegystę akiniai ne gydo, o atvirkščiai. Akiniai tik padeda geriau matyti.

Unknown rašė...

Toliaregyste.

grumlinas rašė...

Ankstokai akinukai... Aš tai ketvirotje klasėje užsidėjau - skaitymo visur ir visada pasekmės... :(
Kaslink kūdikio - reikia kokį pozityvą prie akinukų priklajuoti, kaip kad Maskvoje dešrą pardavinėdavo privalomai su žuvų konservais "v nagruzku"
Gal kokio Hario Poterio prikomponavimas padėtų - tipo mati, akinukus nešiojo, burtinyku patapo?

Unknown rašė...

Visi simoje akiniuoti- pozityvo pilna.

Buka rašė...

Dieve, tokia mažutė... Kaip taip nuvarei vaiką, Troy?