2010 m. sausio 11 d., pirmadienis

Apie moterų patobulinimus

Manau visi vyrai vieningai su manim sutiktų, kad moteris yra būtina patobulinti. Iš tolo kai pažiūri savo į futbolą bei kitus niekniekius pražiūrėtomis akimis jos kaip ir veikiančios ir netgi labai. Žiba, blizga, paliestos net kibirkščiuoja. Aiškiai matyti jose įtampa ir aukštas voltažas. Bet tik pasiimk tokią moterį arčiau savęs ir vieną dieną pastebi ji sugedo. Vat taip paėmė nugriuvo, kojos aukštyn ir rieda iš organizmo tik upeliai vandens, o moteris nebeveikia. Įtampa nulis, voltažas mažas. Valgyti nėra, kampuose vorai kelia jau šeštas per savaitę vestuves, gerai dar musių nėra dėl vorų pertekliaus.
Taigi grįžtu link pagrindinės temos, jas reikia tobulinti. Štai pagalvojau, kad taip joms sumažinti pamatymo gebėjimus. Nes dabar moterų akys veikia kaip fotoaparatas Canon, tik daug geriau. Žybt ir mato. Saga kreivai prisiūta, plaukai neplauti dvi dienas, ūsai kreivai kirpti, vakar buvo pas meilužę, marškinių ir kostiumo spalvos nesuderintos.Vien vardijimas ką užfiksavo moters žaibiška akis per nanosekundę vyre užimtų lapą popieriaus arba pusę valandos.
O palikti reikia moterims tokias akis kad sugebėtų suvolioti cepelinus arba kotletus. Matyti du šimtus žalios spavos atspalvių panaikinti. Nebūtina. Pasaulį suvoktų kaip nupasakoja vyras. Tokia moteris nematytų kelio ir negalėtų patarti vairuojant. Tyliai sau sėdėtų ir lauktų ką papasakotų vyras apie pasaulį. Lauktų ir klausytų. Klausytų ir lauktų.
Bet velnią tau...dar liktų jai uoslė, klausa ir lytėjimas.

11 komentarų:

YpaČ anoniminis Anonymas rašė...

Sakiau, kad atsibos. Nesakiau? Nesvarbu, nieko nežinomo nebūčiau pasakęs, visada atsibosta. Visos. Bet kuri.
Kaip atsiranda durniai, kurie jose kažko ieško- suprantama. Bet kaip išlieka durniai, kuriems apie tai vis dar įdomu kalbėti- paslaptis.

Anonimiškas rašė...

Celibatas dar labiau pabosta...

Anonimiškas rašė...

Jei nori gyventi kaip suo, o mirti kaip zmogus - vesk (Sokratas)

Minis rašė...

Troy, akivaizdziai nesupranti, ka rasai. Greiciausiai totalus humanitaras esi.
Jei pradejai vartoti elektriniu dydziu savokas tai turetum zinoti, kad itampa yra toks elektrinis dydis matuojamas voltais. Jei rasai auksta itampa ir aukstas voltazas tai tas pats kaip sakyti sviestas sviestuotas. O jei itampa nulis, voltazas taip pat lygus nuliui ir negali buti kitoks.
O dabar viskas skamba, kaip vienam nebaigtam skaityt amerikoniskame apsakyme, kuris raso apie du rusus, to paties tevo brolius, kurio vieno vardas Dmitrii Konstantinovich, o kito Misha Ivanovich.

Anonimiškas rašė...

U=IR

YpaČ anoniminis Anonymas rašė...

Jei sutinki žmogų, šnekantį nesąmones- jis nebūtinai filologas.
Bet, jei sutinki filologą- ....

Minis rašė...

YpaC ononiminiam, nebutina viska taip prisitaikyt sau. Nesakiau filologas, sakiau humanitaras. O humanitaras gali buti ir labdara dalinantis darbuotojas arba kareivis leidziantis sienlaikrascius.

Unknown rašė...

Taisyklingas Moters aprašymas pagal Minį.
Moteris buvo standi, jos kūno varža buvo maždaug 6 omai. Akyse švietė maždaug 6 liumenų kvietimas.

Anonimiškas rašė...

Задело за живое, Trojau? :)

Vidurnakčio rašė...

vyrai, kurie taip mąsto gal turi kažkokių problemų savyje? visu pirma yra žmogus, turinti savyje ir vyriškumo, ir moteriškumo. Tai suvokus, neturėtų kilti problemų su tom 'ateivėm', 'nusibostančiom' moterim

Unknown rašė...

Vidurnakčio, taip turi problemą. Ilgą gyvenimą su moterimis...