2010 m. kovo 9 d., antradienis

Šaunusis 15min kolektyvas

Kai parašiau apie neaiškius reikalus su LOGIN2010 tos žinutės komentaruose supratau, kad iš esmės tokią korupcinę reikalų tvarkymo sistemą organizavo mass media organas 15min.
Dėka grant.lt puslapio galiu tvirtai pasakyti , kad 15min.jau kuris laikas pasižymi užslėptos reklamos gausa savo mass media organe arba jei tiesiai šviesiai grubiai mausto savo skaitytoją.
Nuorodos:
http://www.grant.lt/2010/01/26/paslepta-reklama-izenge-ir-i-15-min/
http://www.grant.lt/2010/03/01/15-min-ir-toliau-mausto-savo-skaitytojus/

Pradeda aiškėti iš kur tas šaunus noras visus maustyti. Tiesiog tai jų darbo metodas. Taip jie užsidirba savo duoną.
Nors 15min akcininkas atrodė toks rimtas:
„Schibsted ASA” – vienas didžiausių Europos žiniasklaidos koncernų, sėkmingai vykdantis veiklą 22-se Europos šalyse - žiniasklaidos, televizijos, filmų, knygų bei žurnalų leidybos srityse. Lietuvoje “Schibsted ASA” įmonių grupei priklauso 5 įmonės: UAB “Žurnalų leidybos grupė”, UAB “15 minučių” (laikraštis "15 minučių",www.15min.lt), UAB "Plius.lt“ (www.plius.lt, www.autoplius.lt, www.domoplius.lt ir kt.), spaudos platinimo UAB "Medipresa" ir mobiliojo ryšio paslaugų UAB "Aspiro Lietuva".

2 komentarai:

grumlinas rašė...

Teisą pasakius, nepagaunu tavo donkichotiškos epoopėjos esmės ir prasmės. Aš turiu požiūrį į šituos pimpaliukų matavimusis ir jis pasireiškia total IGNORE. Čia panašiai kaip su visokiom olimpiadom ae jevrovizijom - nežiūriu to jau keliolika metų ir visiškai nepasigendu. Bo visa tai fignia na postnom masle.

Unknown rašė...

Ai, užkabino tas 15min ir viskas.
Pakliuvo po ranka.
Jokia čia donkichotiška epopėja. Šiandien - jie , rytoj - kiti.