2010 m. birželio 11 d., penktadienis

Avulio plaukuota ranka

Saugumas, kokybė, ramybė, išskirtinė aplinka – vertybės, kurios svarbios kiekvienam, besirenkančiam būstą.
Verkių slėnio gyvenvietė, kurią pristato bendrovė “Hanner”, su kaupu išpildo šiuos kriterijus. Ties ramiu Neries vingiu įsikūrusi devynių namų bendruomenė yra tylioje ir žaluma apsuptoje Verkių regioninio parko teritorijoje. 
http://www.hanner.lt/bustas/?lan=LT&id=215
 Tai citata iš Avulio Hannerio reklamos.
Aš jau šešiolika metų ten pravažiuoju dviračiu.Važinėjau kol nebuvo Avulio statybų, ir net kai pastatė Avulis namus dar paliko nedidelį praėjimą mamoms su vaikų ar dviratininkams palei tvorą. Šiandien aš jau nebegalėjau ten pravažiuoti. Alpinistas Avulis   nusprendė , kad Verkių parkas aplink jų namus turi būti dar ramesnis ir užtvėrė takelį visai, metaline tvora.
Kodėl taip nesiseka mūsų rajonui su parkais. Gal tiesiog jų turime per daug? Štai nelaimingasis Jamonto parkas(tautos atkakliai vadinamas  Jomanto, kuris krepšininkas ir Pareigytės vyras) jau slapta organizuojamas perdaryti į kažką kito. Dabar Avulis ėmėsi sumažinti takų skaičių link Kryžių kelio. Ir išties  tie maldininkai mažina nekilnojamojo turto vertę. Nemaloniai taip slenka palei langus tokie suvargę ir seni, arba aš pravažiuodamas  su savo senu dviračiu - veteranu irgi matyt nepadidinu Hanner namų prestižo.
Tvora išsprendė visas problemas. Dabar Verkių slėnio namai išties tylioje ir žaluma apsuptoje Verkių regioninio parko teritorijoje.

2 komentarai:

Goodnight rašė...

Spaudžiu "Gėda" Avuliui.

Unknown rašė...

...fūū, buvau išsigandęs, kad man už vaikščiojimus po turtuolių langais su nestilingu dviračiu...