2011 m. rugpjūčio 8 d., pirmadienis

Apie akis

Iš moterų enciklopedijos: vyrų akys


Aprašymas. Vyrų akys yra tik dvi. Jos neprilygsta moterų akims nei savo skaičiumi, nei įžvalgos gebėjimais. Dažnai net neskiria rudos nuo žalios, nekalbant apie visus du šimtus žalios atspalvių. Praktiškai netinkamos naudoti.

Darbas: Vyrų akys darbo nemato. Jums reikia primygtinai bei kelis kartus nurodyti darbą ir dar reguliariai tikrinti ar dar tos akys mato darbą. Nes vyrai kad nekankinti savo netikusių akių jas laikas nuo laiko užsipila įvairias skysčiais.

Panaudojimas: kadangi vis tiek netikę, galima panaudoti vyrų akis tų pačių vyrų gaudymui ir žiedavimui. Kadangi vyrų akys perduoda nedaug informacijos į jų smegenis tai galima taikyti metodą taškas-blokas.

Metodas taškas – blokas. Neduoti, nerodyti, neliesti kelių taškų ant moters kūno. Net nevikrus vyriškas protas per ilgą laiką susidomi susidomi kas gi ten tokio slepiama. Po 4-5 dienų domėjimosi galima atrinktam egzemplioriui su minimaliu ydų kiekiu parodyti tašką. Po to vėl greit uždengti. Nevikrios vyriškos akys nustemba. Ir viskas jame užsiblokuoja, nes tiek laiko nerodė, o dabar jam vienam parodė. Kraujotaka nuo šoko sutrinka ir kraujas teka vienon vieton. Ir kadangi kaip jau minėta vyriškos akys nepatikimos, jos vėl nori perpatikrinti informaciją, ką gi ten tokio matė. Nes nu nieko nesuprato. Tada vėl taškas-akys-blokas-kraujotaka. Ir vėl, ir vėl.

Nauda: tokia iš jų ir nauda. Tinka tik metodui taškas – blokas.
 
Apie moterų tyrinėjimus: akys


Moterų akys yra penkios arba šešios. Dar a.a. Gintaras Beresnevičius yra užsiminęs apie tokius įstabius moterų gebėjimus, bet gaila neišvystė savo teorijos. Dvi akis mato visi, visas kitas – išrinktieji. Taigi noriu pasidalinti keliomis slaptųjų iliuminatų įžvalgomis.

Net su šitom dviem akimis įstabi atrodo moters savybė koketiškai metus akies žybsnį per sekundę nufotografuoti vyrą ir po to per likusias tos pačios sekundės dalis suklasifikuoti vyrą pagal tokius parametrus: Himenėjo saitai, vaikų skaičius, kaip gauna valgyti ir ar pajėgus būtų šiąnakt, taip pat finansinė padėtis tūkstančio litų tikslumu su visomis akcijomis ir nekilnojamuoju turtu. Taigi kadangi kaip jau minėjau kalbu apie penkias ar šešias akis, tai manau šioje situacijoje veikia trečioji akis kažkur viduryje tarp tų pirmųjų vizualiai matomų net ir vyro akiai ir jos funkcija yra skaitmeninis fotografavimas tiksliai galimo partnerio analizei.

Ketvirtoji akis pradeda veikti jei trečioji akis perduoda analizės išvadą – tinka. Ketvirtosios vieta yra kažkur nugaroje kryžkaulyje, ten kur vyksta didžiausias moters kūno svyravimas aplink ašį. Ketvirtoji turi kašperovskinių-volfmesinginių sąvybių, ji priverčia benueinantį vyrą atsisukti, atsisukus, pagauna jo žvilgsnį, dar smarkiau padidinusi svyravimų amplitudę pagauna visą vyriškį su praeitomis ir būsimomis pajamomis.

Penktoji ir šeštoji akis pradeda veikti jau po kurio laiko, kai pagautasis yra apžieduotas. Tų akių skaičius pas skirtingas moteris yra skirtingas, todėl vieningo jų skaičiaus negalime nustatyti, tai vartojame penktoji šeštoji, bet gali būti ir devynios, ir dvidešimt. Šios akys veikia jau palaidai nuo pagrindinio moteriško organizmo ir sklendžia akylu sakalu danguje po visą miestą ir po visą šalį, netgi užsienyje. Jos stebi visą laiką apžieduotąjį ir bet koks jo neteisėtas žingsnis yra perduodamas į pagrindinį organizmą, kur gautas signalas išleidžiamas jau apdorotas įvairiais nemaloniais būdais ant vargšo vyriškio. Ir skystu pavidalu, ir garsiniais signalais.

Taigi moralas paprastas – nepasislėpsi, visos moterų akys tam dirba ir tų akių skaičius – legionas.

2 komentarai:

fanta rašė...

Užrašą "ARCHYVAS" reiktų dėti viršuje, GERAI PASTEBIMOMIS raidėmis.

Mažytė, be lupos neįžiūrima žymė apačioje- yra nesąžiningas triukas, begėdiškas sukčiavimas.

Autoriui turėtų būti GĖDA.

(Be to, manyčiau, kad vietoje žodžio "Archyvas" labiau tiktų žodis "Seniena". Bt suprantu, kad šito iš Autoriaus norėti jau būtų per daug. :) )

Unknown rašė...

Labai sutinku - reikalaujate per daug i6 autoriaus.
Senienos tai mumi su jumi, o seni tekstai- archyvas.