2011 m. rugsėjo 21 d., trečiadienis

Iš vyrų enciklopedijos: pinigai ir moterys



Pinigų poveikis. Ypatingai stiprus. Odinė ir stora piniginė moterį apakina, atima kvėpavimo gebėjimą, moters balsas tampa žemas ir goslus, tokią beveik nekvėpuojančią galima nusivesti bet kur. Bet rodyti piniginę moterims galima tik iš tolo. Jei moteris pagriebia savo ilgais dažytais nagais piniginę – viskas, iškart ten tuščia panašiai kaip ir dingsta susidomėjimas piniginės savininku.

Skaičiavimo gebėjimai. Jei kartais per reikalus užmiršti kiek turi pinigų paklausk tos moters, kuri artimiausia tavo piniginei – atsakys maždaug lito tikslumu. Atstumas tarp moters ir piniginės nesvarbu.

Investicijų sąvokos suvokimas. Bekalbant apie investavimą į fondus ar akcijas moters akys apsiblausia ir nuobodžiauja. Ryškiai pagyvėja prakalbus apie investicijas į auksą ir brangakmenius. Akys žiba ir kalbos padargai suaktyvėja. Dar tinkamos investicijos į kosmetiką bei transporto priemones.

Pinigų atėmimas iš moters. Visiškai neįmanomas reikalas. Vienam vyrui ne pagal jėgas.

Pinigų nuosavybės sąvoka. Labai įdomi. Kas vyriškio tas yra mūsų. Kas jos tai yra jos asmeninė ir privati nuosavybė saugoma Lietuvos Respublikos Konstitucijos. Šviesiausi vyriškosios žmonijos protai nesugeba suvokti šios logikos. Visai kitai žmonijai viskas suprantama ir logiška.

5 komentarai:

scania gti rašė...

Jei pinigai būtų kiek skystesni, tai puikiausiai tiktų vietoj kraujo moterims :D

Unknown rašė...

Bet žalio atspalvio moters skruostai gal kiek per drąsu?

scania gti rašė...

Che, neteisingai :D Raudonas vynas nosį daro mėlyną. Ir balta degtinė, kuri šiaip jau yra bespalvė :D Kaip ir žalias vynas, kuris irgi yra bespalvis :D
Spalvos būna ir atskirai nuo reiškinių.
Tėveli, kokia čia uoga? - Mėlynė! - O kodėl ji raudona? - Todėl, kad dar žalia.

viz3 rašė...

Dėl investicijų į popierius jų požiūris gali būti labai sveikas.
Gali ir nebūti.
Hm, biški žydvaikiškai gavosi...

Unknown rašė...

šiandien moterų investicinis požiūris laimi. Liūdna tiesa.