2008 m. gruodžio 15 d., pirmadienis

Girdėjau - sakė... II dalis

Archyvas

1. Prie spaudos kiosko vyras perka talonus: - Man talonų už dešimt, - ir duoda dešimt litų. Kioskininkė pamokančiu tonu: - Už dešimt kainuoja vienuolika litų. Vyras tylomis paduoda dar litą, bet išsišiepia.

2. Belmonto smuklė. Ilgas ilgas praėjimas pro restorano langus. Prie stalų pilna žmonių. Eina tikrai graži blondinė jaunoji. Bet jos jaunasis dar gražesnis. Toks vyras kuris sutvertas tik meilei, o ne šeimai. Visos restorano moterys net išsižioję spokso į gražųjį jaunąjį. Jaunoji eina eina palei langus ir staiga realiai piktai visoms parodo liežuvį.
Neatiduos ir saugos...

3. Sauletas rytas, nelegaliu vezeju lengvasis automobilis kelyje Kaunas-Klaipeda. Treninguotas, banditisko veido ir siek tiek isgeres keleivis atkakliai bando kalbinti nenusiteikusius kaimynus. Pasakoja apie viska: apie darba, apie draugelius ir pazystamus, vis akcentuodamas ju itaka nusikalstamame pasaulyje. Akivaizdu, didziuojasi tuo. Nors niekam neidomu, pasakoja ir apie savo seima: "O mano mama irgi ruse". Tada nutyla, minutele pamasto, ir priduria: "Nors pagal metus tai nepasakytum..." C Badas

4.Vaizdelis prie vieno bankomato: Ateina prie jo tokia "padaryk mane" Afroditė, išsitraukia geltoną kortelę ir taip įtempusi visus smegenis kažką ten ilgokai tiria ir pagaliau sumaigo. Bankomatas išspjauna kelis popierukus (banknotus) - spėju pamatyti, kad sumelė nemaža. Bet labiau domina blondinė. Ir akurat. Susirinkusi visa babkes pasitraukia į šoną, ima spalvotą mobilką, nagučiais greitai, greitai surenka numeriuką ir suburkuoja tokiu geidulingu balseliu: - Mielas, gal galėčiau nusiimti truputį pinigų? C Barnis

5. Autoservise klausia: - Kiek man kainuos?
- Du šimtus.
- O gal galima už šimtą?
- Galima. Bus kaip už šimtą.
C Barnis

6. Viename vienos Kauno poliklinikos laukiamąjame stovi labai tikslios elektroninės svarstyklės. Atėjęs vyriškis, kokių 40-ies metų, su maišeliu rankose, kuriame atrodo lyg ir šaldytas paukštis, užlipa ant tų svarstyklių. Iš jo reakcijos neatrodo, kad svorio rezultatas džiuginantis. Visa tai stebėjusi slaugė nusprendžia vyriškį paguosti: - Ar Jums neatrodo, kad pasisvėrėte su savo kalakutu?
- Bet aš juk jį vis tiek suvalgysiu, - atsako šis.
C Amliw

8 komentarai:

scania gti rašė...

Tobula! :D

Anonimiškas rašė...

troy rašė... (man)
"J8s degraduojate, eskvaire. Rašyti apie kakas, kai už lango krizė ir Rusijos pavojus...
Tai jau net ne dramblio kaulo bokštas, o visiška sinefilija išbraukus ne."

15/12/08 11:18

>>>>>>>>

dar troy rašė... (kitiems)

"Mano galva skelbti savo blogą ir neleisti jame komentuoti yra aukščiausias ištvirkimo bei koketavimo lygis.
...Arba kaip kokie račas ar LTSR įsiveda komentarų tikrinimą(cenzūrą) prieš skelbiant. .."

>>>>>>>

Tai dabar patikrinsime. Ar autorius nervingai sureaguos, ar kentės. :)

>>>>>>>>

Garbusis Troy yra vyras kuklus, jam pačiam gal būtų nepatogu. O visuomenė, matau, domisi jo kūryba ir vertina. Tai truputį norėdamas padėti draugiškai, painformuoju. Tiems, kurie nežino. Nemanau, kad nežinančių yra daug (nebent kokie labai menko akiračio arba labai jauni žmonės). Bet ką žinai- gal dar kam nors pasirodys atradimas.
Tai va, informuoju:
Tikruosius Trojaus kūrybos klodus galite surasti (kol kas dar) portale www.lizdas.lt. Ją visą pamatysite, apsilankę skyrelyje "diskusijos".
Tyrinėtojams ir istorikams, žinoma, įdomu bus pamatyti ankstyvojo (erotiškojo) periodo Trojaus kūrybą.
Kadangi ją sunkiau rasti, negu brandžiuosius kūrinius (jaunystės periodo žaidimų autorius jau gal nebelabai nori prisimint, drovisi..)- dedu kelias nuorodėles:
http://www.lizdas.lt/straipsniai/kiti/500usd_1.htm
http://www.lizdas.lt/straipsniai/kiti/margas_sodas_1.htm
http://www.lizdas.lt/straipsniai/kiti/kas_kaltas_1.htm
Tai dar nėra brandūs kūriniai, jaučiasi jaunatviškumas, nepatyrimas. Bet jie yra vertingi tyrinėtojui, nes teikia malonumą ryškiai patirti, kaip evoliucionavo, rimtėjo, kaupė meistriškumą mūsų internetinės pliurpatūros klasikas.

Kol tapo tikrai vertas įvertinimo "tobula". :)

Unknown rašė...

b.l.e.t.
norėjau pats kada dėti, dalimis, kaip žaidimą, ir su kitokiomis pabaigomis. Urvinis sugadino.

Anonimiškas rašė...

Koks ten žaidimas... Pabandžiau skaityti vieną kūrinėlį, tai po pirmo puslapio atsibodo. Galų gale tik perverčiau lapus, paveiksliukus gražiai išskustų merginų peržiūrėjau :)

scania gti rašė...

Hmmm... Urvinio komentaras vis tik ne į temą.

Unknown rašė...

Tada gal išbaninti velniop? :)))
Taip norėtųsi...

Anonimiškas rašė...

troy rašė...

"Tada gal išbaninti velniop? :)))
Taip norėtųsi..."

Va-va-va.:) Būtent tai ir norėjau pasiekt.
Kad Tamsta akivaizdžiai (pavyzdžiu) įsitikintum, koksai sunkus yra Račo gyvenimas. Kaip knieti banint kartais visokius niekingus urvinius. :)

Jei nori, gali paeksperimentuot. Pamatyt, kas gaunasi, kai pradedi banint.
Išbanink pradžiai mane, paskui, Vilnį, paskui Scaniją.

Paskui turėsi uždraust komentuoti anonimams.

Paskui ir kitiems likusiems. (Na pradžiai gali palikt teisę ką nors pyptelt itin patikimiems, pagal sąrašą. Bet su sąrašu daug terlionės, vis teks keist, vienus išbraukt, kitus įrašyt...)

scania gti rašė...

Beje - galit ir CGedo paklausti, ir Grumlino - trynėm mes komentarus „ne į temą“. Ir kas? Jei jie ne į temą, tai perspėjam/ar patys paprašom, jei komentaras „nuslydo“ :), ir trinam.
Šiukšlės komentaruose tinklaraščio nepuošia - tas juk aišku? :)
Komentarams ne į temą paskyriau atskirą vietą - kaip tik po tokių trynimų. Dėl tvarkos :)