2009 m. sausio 29 d., ketvirtadienis

Pradingo Urvinio motociklas.Prašome paaiškinti?

Puslapis nerastasApgailestaujame, bet ieškomo puslapio tinklaraštyje veranda su vaizdu į saulėlydį nėra.
Eiti į tinklaraščio pradžios tinklalapį

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Taip man irgi buvo labai idomu, kur gi dingo motociklas, as taip pat labai norejau paziuret ir suzinot apie ji.

fanta rašė...

Atsakau. Paslaptis nedidelė.
Motociklas buvo ne mano. Ant jo važinėjosi Maumazo mama (bent jis taip sako). Maumazas pasiskundė, kad nežino, kaip motociklas vadinasi. Aš norėjau jam pasakyt markę. "IŽ-56". Atsimenu gerai tą daiktą, nes būtent ant tokio vaikystėje mokiausi važiuot (tik anas buvo su priekaba), būtent ant tokio buvau pirmą kartą ant Panevėžio plento sulaikytas autoinspektoriaus. Man buvo 14 metų, buvau labai nupiepęs, autoinspektorius pasakė, kad man dar anksti, spėsiu dar. Įžeidimas ir paniekinimas paliko atmintyje ryškų pėdsaką.
Štai tiek norėjau pasakyt Maumazui, kuris tūno savo niekingam "livežurnale" užsidaręs su sėbrais, man ten komentuoti neleidžiama, todėl norėjau visa tai pareikšti pas save. Dar buvau įdėjęs ir dailią oficialią šlovingojo motociklo "IŽ-56" nuotrauką visam gražume.

Bet paskui iškart nusprendžiau, kad niekam, išskyrus mane patį, tai nebus įdomu. Ir iškart ištryniau.
Nepagalvojęs, kad išliks nuorodos įvairiuose kampuose, ir jos kankins smalsius žmones.

Gavosi dar geriau- pakankinau truputį, sukėliau pigų susidomėjimą. :)

O gal ištryniau todėl, kad ant Maumazo vakar labai užpykau. Susigalvojau įkišt nosį į tą jo romaną "KGB vaikai", ir kokią valandą sugaišau niekingai, tuščiai, jį skaitydamas. Nes romaniukas nors ir smarkiai vaikiškas, toks Sergejaus Lukjanenkos tipo, bet pagaunantis, įdomus. Gaunasi, kaip su Lakjanenka- skaitai, spjaudaisi, ir vis tiek knieti skaityt toliau, kas bus toliau, ir pan. Nors puikiai supranti, kad niekingai gaišti laiką, užuot dirbęs rimtus darbus, arba geriau bent skaitytum "Tristramą Šendį". :)
Perspėju: neikit ir nemėginkit skaityt to Maumazo romaniūkščio. :) Juo labiau, kad jis pats perspėja, kad tai "juodraštis, nebaigtas, laikinai sustojęs.". Atsibodęs pačiam autoriui. Arba pripynė tiek, kad pats susipainiojo ir užstrigo. :)

Unknown rašė...

Open ID ir laisvai komentuoji.