2009 m. sausio 17 d., šeštadienis

Vyro laimė...

Vyro laimė...
Vyro laimė it oranžinis dviratis - pasirodo trumpam ir dingsta. Bet kuriame amžiaus tarpsnyje vyro gyvenimas yra klaikiai nelaimingas.
10-15 metų. Mergos žymiai didesnės ir gali primušti berniukus. 16-25 metai. Kankina spuogai ir hormonų audros. Taip nežmoniškai norisi sekso, bet tos merginos juokiasi iš tavo spuogų ir atsikišusių ausų. Parsiverti į lovą merginą tik šio laikotarpio pabaigoje ir tai visiškai girtą bei be nuovokos.
25-35 metai. Tavo išrinktoji ir ant kaklo užkartoji reikalauja daug pinigų, buto, mašinos, karjeros. Dirbi kaip jautis ir išgirsti, kad ji tau padovanojo savo jaunystę ir grožį, bet mainais tik gavo grubų gyvulį ir nevėkšlą.
35-45 metai. Laikas atsipūsti, bet gražios merginos jau pasiekiamos tik už pinigus.
45 -55 metai. Iš kažkur užauga vaikai ir reikalauja tavęs išsikelti iš buto, nes ir jiems reik gyventi. O snarglys sūnus naktimis tvarko jauną gražią žmoną, kad sienos dreba. O tau tik lieka klausytis ir stebėti marčią vonioje nuogą pro rakto skylutę.
55 ir daugiau. Laikas ruoštis mirti, nes visus tik erzini savo kvailais patarimais. Štai tas liūdnas vyro gyvenimas. Nei vienos laimingos gyvenimo atkarpos. ...it oranžinis dviratis

9 komentarai:

VyneTu rašė...

Belieka akmenyje iškalti pradžiai autoriaus gimimo metus.
Galės ainiai daryti įvairių periodų lyginamąją analizę apie įvairių laikotarpių akseleracijos skirtumus. :)

kim rašė...

Galime pasakyti, kad visi tie periodai yra labai labai didelė laimė, jai laimės kartelę nuleisim žemiau.
Žinoma, žodžius "laimė",džiaugsmas galima išbraukti iš žodyjo, jai tų dalykų patyrimo slenkstį pakelsime iki begalybės.
Tikiuosi autorius rašydamas savo straipsnelį šiuos mano žodžius ir troško išgirsti.
O gal jis šventai tiki tuo ką pats parašė?

Unknown rašė...

Ką parašau - galiu pasirašyti krauju.

Vilma rašė...

kaip nevyriška skųstis ir dejuoti :) nėra jau taip tiems vyrams blogai. tik proto reikia turėti

Vidurnakčio rašė...

Ir šiaip, jei toks požiūris, tai ir susirasite žmoną, kuri Jus išnaudos. Nesakau, kad per daug idealizuoju žmones ir santykius, bet pažįstu šeimų, kuriose yra kitaip, vadinasi, kitaip gali būti ;}

Vidurnakčio rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
reklamosauka rašė...

O jau moterims tai tipo geriau - iki 18 tu dar negraži, po 25 jau nebegraži, nes sena, o tą gražų tarpą išnaudoji vaikų gimdymui ir auginimui. O jei nori išlaikyt šeimoje vyrą, kad kokia nuovokesnė nepasičiuptų, tai turi ir nmamus išblizgint, ir valgyt skaniai padaryt, ir pati su išsičiustyt, ir vakare viliotinį sušokt, ir visa tai - neišleidžiant nė lito. Ech...

Anonimiškas rašė...

Kad ir kaip suprastume šitą muilo burbulą, jis pasirodo trumpam ir dingsta ne tik vyro, bet ir moteries gyvenime. C'est la vie. Kitaip laimės nebūtų. Būtų tik nuobodulys.

Anonimiškas rašė...

Bet moterim nenorėtum būti, a, Trojau?