2009 m. spalio 23 d., penktadienis

Naujakalbė -2 arba koja kojon su šiuolaikiniu civilizaciniu diskursu

Pėstysis – neaktyvus civilizacijos proceso dalyvis, laikinai atsisakęs civilizacinių pranašumų.
Moteris – žmogiška vaginalinė būtybė, pasižyminti žymiai geresnėmis reprodukcinėmis savybėmis nei vyras.
Vyras – abejotinas penistinis gamtos atavizmas, vengiantis dalyvauti šiuolaikiniame civilizaciniame diskurse. Saugotinas tik kaip gamtos paveldo objektas.
Homoseksualas - nekvestionuojamai pažangus miestų subkultūros, meno ir kitų pažangių reiškinių katalizatorius. Be jo jau neįmanomas joks civilizacinis diskursas. Organizacija neturinti jokio, net apykreivio homoseksualo, negali gauti europietiškų pinigų.
Benamis girtuoklis - pasirinkęs intensyvaus alkoholio vartojimo gyvenimo būdą be atsakingo požiūrio į nekilnojamąjį turtą ir kitus socializavimosi aspektus.
Politikas – rinkėjų valios reiškėjas. Dažniausiai nei jis matęs to rinkėjo, nei turi bent menkiausią norą pakrutinti pirštą dėl savo rinkėjo. Pats politikas geriau žino ko jam reikia.
Europietis – visiškai kalbantis tokia naujakalbe, kuri padeda gauti europietiškus pinigus. Šiuolaikinio elito atstovas. Lytis neaiški, o ir skirstymas pagal lytinius ar kitokius požymius europiečių netoleruojamas. Europietis ir tiek.
Ūkininkas - gerbtino žemės apdirbimo darbo atstovas. Ne homoseksualas, bet irgi išlaikomas už europiečių pinigus. Valgyti tai norisi.
Futbolininkas – odinio kamuolio meistras bėgiojantis žalia žolyte trumpomis kelnytėmis už protu nesuvokiamus pinigus. Tie pinigai surenkami iš vyrų, kurie tokiu būdu patenkina savo atavistinius, barbariškus instinktus. Geriau mokėti baisias babkes šitiems meistrams, nei palikti vyrus akis į akį su jų instinktais.
Nacionalistas – niūrus riboto intelekto žemės kirminas. Aukščiau savo purvinų kerzavų batų nepakelia akių, todėl neįžiūri vaivorykštinio progreso ir civilizacinio diskurso naudos. Viduramžiškas Tamsuolis kuriam vertybė tokios atgyvenos kaip tradicija, šeima ir tauta. Turėtų išnykti greitu laiku po galingu liberaliosios propagandos ir teisingumo presu. Maždaug tuo pat metu kaip ir aukščiau aprašytas Vyras.

2 komentarai:

žmogus rašė...

taiklu :(

Unknown rašė...

Nu jo, treiia tik stebeti