2009 m. lapkričio 4 d., trečiadienis

Tuoj Cocacola mums atveš Kalėdas

Tuoj atbildės cocacolinis diedukas, o dar dovanos nesuruoštos.
Tad bandau palinkėti: Degutienei - gražų kanclerį, pensininkams - nors sniego per Kalėdas, Qbiliui – biudžetą, seimūnams - mėnesį be lėšų karpymų, elitui – babkių, liaudžiai – kad prasmegtų skradžiai žemę visi politikai su visu elitu, vaikams – gerų tėvų, Algirdui Mykolui dar ne kartą pamojuoti kumščiu konservams, Viktorui – parjoti iš Briuselio ant balto arklio.
Urviniui - visas lenkiškas knygas apie Wilno, Zeppelinus – medalį su kryžmai užbraukta vaivorykšte ir užrašu Nevermore,Grippen – užšalusią Baltijos jūrą grįžti namo, Liutus – nusipelnusio Ukbaro kultūros veikėjo vardą, Gabi – visus padarytus darbus, Minis – atspausdintą fotografiją dideliam žurnale, Cgedui – prisiminti blogą, Vilniai – irgi blogą, Vynetu – daugiau tekstų galvon, Grumlinui – šaldytuvą su užraktu, mano blogo anonimams – vardus, Bobutei – dieduką, Bukai – lašelį gerų eilių, Amliw- dar vis rasti gerą knygą, ką užmiršau, tą prisiminsiu. Gal.
Račui – galų gale visuotinę visų blogerių meilę, kiekgi gali žmogus lakstyti po blogus ir koliotis, gavo gi prizą kad geriausias blogeris, tai ir reikia tokiu pripažinti, Kreivarankiui – Šliogerio vardo Niekį, visai Verslo klasei - tūkstantį prenumeratorių.

11 komentarų:

Gabi von Schade rašė...

Nagi ačiū :) Ale ko taip anksti? Kaip tik rašau naują tekstą (tiksliau, du) "Mažajai studijai" apie tai, kaip be reikalo atšvenčiam Kalėdas iš anksto :)

Unknown rašė...

Cocacolinės Kalėdos neanksti, tiksliai laiku, jau mačiau ruošiasi. Tikrųjų lauksime ...
Dvi šventės - kam blogai...

liutus rašė...

ačiū :)

Buka rašė...

चहरा मेरा था निगाहें उसकी
(Veidas buvo mano, žvilgsniai jo)

Ačiū, Troy, po remonto kaip tik radau Parvyn Šakir. Tik girnapusius pyksta, nes vis prašau išversti neaiškias vietas, o jis nemėgsta poezijos. :(

Minis rašė...

Dekui, Troy, zinoma. anksti, ir kazkaip nepamatuotai.
Uztenka, kad dideli zurnalai mano straipsnelius spausdina :) su truputi kitokiom nuotraukytem, kurios visai nebutu idomios blogo skaitytojams/ziuretojams :)

Zeppelinus rašė...

Medalį nuo Kalėdų senio? Būtų smagu!

P.S.
Įdomus visgi dalykas, ta virtuali reputacija - apie netradicines mažumas mano bloge, berods, tik vienas įrašas, o še tau - medalis būten už tai...:)

grumlinas rašė...

Nu ačiū, ačiū, ale kad tame šaldytuve tik pelės pasikorusios beliko ;)

Grippen rašė...

Prasmingas suasmenintas palinkėjimas - ačiū, sujaudino.

Unknown rašė...

Visiems gerai. Kalėdų sezonas prasidėjo. Ir apstūmėme visus reklaminius senelius, pirmi pasilinkėjome. Valio.

Anonimiškas rašė...

O man?

Unknown rašė...

Vilniuje jau gyveni - reiškia viskas gerai.:))