2010 m. sausio 28 d., ketvirtadienis

Iš moterų enciklopedijos: tingaus vyro pranašumai

Nepatyrusių moterų sluoksniuose vis dar sklando žalingas įsitikinimas, kad vyras privalo būti energingas, darbštus ir veiklus. Atsipeikėkite , naiviosios moteriškės.
Geriausias vyras yra tingus. Aišku nėra geresnio kaip miręs vyras, kuris paliko gerą palikimą. Bet iš gyvų tai tingus.

1. Tingus vyras vos parsivelka iš darbo namo ir iš ten jau niekur nebepajuda. Nebent alaus į parduotuvę. Energingas vyras gi taip ir taikosi pažeisti maršrutą: namai - darbas –namai. O pažeidęs daro velniai žino ką...

2. Energingas vyras per savo gyvenimą įsteigia bent šešis savo verslus ir kaip liudija statistika blogai baigiasi 90 procentų naujų verslų, tai yra visi šeši energingo vyro verslai žlunga. Tai vėl bėdos ir ašaros.

3. Tingaus vyro akys yra apsinešę specialiu antomoterišku valkčiu ir kitų moterų jis beveik nepastebi. Energingo gi žiba ir laksto per visus konkurenčių nelygumus ir kartais tai baigiasi energingais veiksmais neoficialioje aplinkoje. Ar to jums reikia?

4. Net jei yra kažkokių veiksmų noras lovoje, tai tingų vyrą galima privesti padirbėti. Ir net lovoje. Jis tiesiog tingės priešintis.

5. Tingaus vyro namai bei mašina bus remontuojami meistrų-auksarankių ir todėl atrodys geriau, negu darbštaus vyro „pasidaryk pats“ namai ar mašina. Tingus vyras bus priverstas uždirbti daugiau, kad galėtų samdytis gerus meistrus ir pats nieko nedaryti. Netgi gal nupirks automobilį ir žmonai, kad tik ji galėtų pati pavažinėti kur reikia jai.

Komentarų nėra: