2010 m. sausio 8 d., penktadienis

Kinija - naujas pasaulio centras

JAV, Rusijai, o jau ir Europai - šakutės. Kinija - naujas galios centras pasaulyje. Paskutiniai pribaigiantys mano vaizduotę skaičiai:
1. Kinija 2009 m. tapo didžiausia eksportuotoja pasaulyje. Aplenkė Vokietiją.
2. Kinijoje parduota daugiau automobilių nei JAV 2009 m. Tai pirmas kartas istorijoje kai JAV nepirmauja pagal parduotų naujų automobilių skaičių.
3. Pagal ekonomikos apimtis Kinaj baigia pavyti Japoniją ir lieka tik pavyti JAV.


Ir įdomu kaip laisvos rinkos institutas paaiškina tokį nelaisvos visuomenės fenomeną.

7 komentarai:

—vg— rašė...

Ir kas iš to? Svarbiausia, kad mano centras niekur nejuda – bamba buvo, bamba ir lieka.

Unknown rašė...

Problema tame kad mūsų pagrindinis sąjungininkas silpsta. O tai gali išcentruoti net bambos sritį..

Unknown rašė...

Briedas totalus tie albaniški skaičiai
1. Kinija 2009 m. tapo didžiausia eksportuotoja pasaulyje. Aplenkė Vokietiją.
Visas Vakarų pasaulis pasaulis kelia savo gamybas į Kiniją dėl a) žemos darbo jėgos kainos ir b) žymiai mažesnių problemų su gamtosauga. Vakaruose lieka paslaugos ir mažai reikalaujančios žaliavų technologijos

2. Kinijoje parduota daugiau automobilių nei JAV 2009 m. Tai pirmas kartas istorijoje kai JAV nepirmauja pagal parduotų naujų automobilių skaičių.
Palygink gyventojų skaičių ir šisbeitas praaiškės

3. Pagal ekonomikos apimtis Kinaj baigia pavyti Japoniją ir lieka tik pavyti JAV.
Vėlgi - tiek JAV, tiek Japonija iškėlė didžiulę dalį savo gamybos į pigias šalis. Kada paskutinį kartą matei japonišką daiktą, pagamntą Japonijoje?

O šiaip tai pasaulis vystosi teisinga linkme - jei Vakari tapo bekiaušiais - kažkas su kiaušiniais turi mižnius pastumti į šoną

Unknown rašė...

Grumlinai, na tu be fantazijos. Tavęs nestebina kad penki vargšai kiniečiai nuperka tokį pat automobilį kaip ir Kanzaso fermeris?

Arnoldas rašė...

Kinijoje per metus padaroma 60 milijonų abortų. Tai maždaug Prancūzijos gyventojų kiekis.
Išvada - gerbūvis yra ciniško požiūrio į gyvybę išdava. Bent jau tikrai koreliuoja tarpusavyje.
Reikia pažymėti, kad didžioji abortų aukų dalis - moteriškos lyties. Ultragarso teikiamos galimybės leidžia tai daryti neklystamai. Bet ir tai dar ne viskas - dėl to Kinija sparčiai vyriškėja, t.y. ten jau jaučiamas moterų deficitas. Iš čia kyla visos transseksualumo ir homoseksualumo pasekmės. Jau nekalbu apie tai, kad tai tiesus kelias į karą.
Gyvybė jau nuo pat pradėjimo savyje turi žmogišką potencialą, todėl galima drąsiai teigti, kad ten kasmet nužudoma 60 milijonų moterų. Tai - genocidas.

Buka rašė...

Indijoje tas pats, nors valdžia, šiaip visapusiškai skatindama abortus, uždraudė tirtis ultragarsu - bet juk Rytai, už pinigus viskas įmanoma. Dabar Indijoje 1000 vyrų tenka 830 moterų - ir kasmet vis mažiau. Kai gyventojų milijardas, pagalvokit, kokia disproporcija.

Unknown rašė...

Mus išgelbės homoseksulai - jiems moterų nereikia...tad viskas normalei...