2010 m. sausio 4 d., pirmadienis

Pagrindinė organizacijos patelė

Bet kuri uždara žmonių organizacija anksčiau ar vėliau susisluoksniuoja ir į paviršių išstumia Patiną. Tas jau viskam vadovauja, jo balsas garsus, įsakymai – greit vykdomi. Viskas visiems aišku . Dažniausiai tokios organizacijos siekia pelno. Ir iki krizės – netgi sėkmingai. Kaip šiais laikais kam nors vadovauti dar niekas nežino. Analitikai po krizės išanalizitikuos ir tada mes sužinosime.
Atitinkamai žmonių grupė iškelia sau ir pagrindinę patelę. Ji rūpinasi viskuom kuom nespėja Jis.
Bet jei įstaiga gauna tikrai gerą Patelę…tada irsta natūraliu būdu…organizacija tampa malonumo siekiančia, jokio pelno siekimo…. …pamenu viena organizaciją, pagrindine Patele ten tapo tokia Ž., ji buvo ir Dievo, ir gamtos apdovanota nežmoniškai ilgomis kojomis, natūraliai virstančia iš visų rūbų krūtine ir bet kuris vyriškos giminės atstovas nejučia sulėtindavo žingsnį eidamas prošal. Vyrai labai mėgdavo kai Ž. apsitempdavo firminius marškinėlius su ilgu ilgu firmos pavadinimu. Kukliai sakant per visą krūtinės plotį. Pavadinimo raidės išsivartydavo visais įmanomais rakursais ir jei pradėdavai skaityti pradžią - teksto pabaigos niekaip negalėjai pamatyti ir tekdavo prašyti Ž. :
- Pasisuk prašom, nematome kas ten pabaigoje parašyta.
Arba jei ji atsisakydavo pasisukti reikėdavo apibėgti moterį iš vieno ar kito šono. Ir tada rasdavai raides, kurių taip tau trūko. Organizacijos pavadinimo juk neuždrausi skaityti.
Tokiu būdu pelno siekimas kažkaip savaime išblukdavo iš tavo gyvenimo tikslų, ypač jei tekdavo skaityti raides ant Ž. marškinėlių kelis kartus per dieną.

Moralas: grožis gali būti ir griaunantis.

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Fe.

grumlinas rašė...

O jei yra ir Patinas, ir Patelė?

Anonimiškas rašė...

Patinas pasiima Patelę. Patinai kol kas dar dominuoja.

Eugenijus rašė...

O jei yra patele ir ... matrona?:D

Unknown rašė...

Matrona organizacijai geriau . Visi gali dirbti be jokio dėmesio išblaškymo. Kenčia tik Patelė, nes matroną nervins jos seksualumas. Patelė organizacijoje ilgai nedirbs...