2013 m. rugsėjo 24 d., antradienis

Buhalteriai ir autoriai išgelbės žurnalus


Maloniai taip interneto platybėse užtikau  gerbiamo dviejų žlugusių žurnalų redaktoriaus memuarus apie žurnalų leidybą. Tų nelaimėlių redaktorius A. Puklevičius lyg ir bando visiems žurnalams sugroti in memoriam, tačiau prasisunkia  dviejų žurnalų ex-redaktoriaus memuaruose viena gera  mintis. Autoriai. Žurnalams būtini autoriai. O autoriams būtini honorarai.
Gerb.Puklevičius bandė tik dviese su dizaineriu  išleisti žurnalą, be jokių niekingų autorių, tačiau nepavyko. Dar pasirodo  labai reikalingi ir net būtini žurnalų išgyvenimui autoriai...o autoriams  pinigai labai pageidautini tokiu prašmatniu  pavadinimu – honorarai.
Taigi moralas labai aiškus. Tik suvienytomis  buhalterių, autorių ir redaktorių  pastangomis galima išgelbėti popierinių žurnalų leidybą!!!

 Po vieną –jokių šansų.

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

:-)Išties atrodo Troy padarė atradimą.
Beveik tokį patį svarbų kaip garsus XIX amžiaus meno kritikas, britas Johnas Ruskinas, kuris nuolat manė, jog puikiai žino, kaip atrodo moteris – juk buvo prisižiūrėjęs tiek gražių antikinių skulptūrų ir tiek moterų aktų Europos mene. Tačiau kai vestuvių naktį pamatė savo dailiosios žmonos Effie kūną, o tiksliau, atrado faktą, kad moterims intymioje vietoje auga plaukai, jį ištiko toks šokas...

Unknown rašė...

bliamba, aplenkėte tamsta su Raskinu, kaip tik planavau apie tai...Raskinas tada net apalpo mano žiniomis.

Anonimiškas rašė...

Netiesa. Žurnalus išgelbėtų skaitytojų tikėjimas. Beviltiškai iššvaistytas bendromis buhalterių, redaktorių ir autorių jėgomis.

Unknown rašė...

Turtinga skaitytojas, kuris ieško gana intelektualios rpamogos aptikės žurnalais.kaina dabar brangoka.
Bet va Verslo klasė vėl pastorėjo kai kiti plonėja...ir kirpyklose mėtosi kartu su Žmonėmis...