2013 m. rugsėjo 13 d., penktadienis

Pandų erotika ir vargai



Kartą vakare bėgiojant po TV kanalus užtikau filmuką apie pandas. Jėzau kaip vargsta kiniečiai su tom pandom.
Pandos dauginasi sunkiai. Kiekvieno panduko gimimas šventė. Dviejų skirtingų lyčių pandų susitikimas visiškai nereiškia meilės ir sekso tarp jų. Dauguma patinų – nevykėliai. Rodė. Įleidžiamas pas patelę toks solidus panda - vyras. Apsiuosto abu, po to bando patinas kažkaip neryžtingai ir be aiškios krypties. Panda patelė po kelių tokių be krypties aploja kaip šuva tą vargšą nevykėlį ir dar apkandžioja. Pažeminto pandos -vyro jau nebeleidžia pas kitas. Traumuoto nevykėlio žymė. visam gyvenimui.
Pasirodo kame bėda, visos patelės užsinori pastoti vienu metu. Fermoje neužtenka patinų. Kitame kadre parodo vietinį čempioną Lulu. Tas purto  galingai narvo grotas, Jaučiame net už kadro kaip  visos jo laukia. Parodo vieną sceną – Lulu riaumodamas veržiasi  pro grotas į svečius  tiesiu taikymu, patelė jo nekantriai laukia ir  laimingai cypia. Pandukas bus.  Rodos imkime ir atiduokime visą fermą Lulu, jis aiškiai susitvarkys . Bet ne. Gudrieji kiniečiai supranta, kad Lulu tai čempionas, tačiau  po to genai visoje fermoje bus vienodi. Tada  dar prisimena užsilikusį purvinoje tokioje kampinėje klėtelėje senį pandą, buvusį čempioną, jam jau 21-eri, visai senas, dantys krenta. Bet netikėtai tyrimai parodo: sėkla veikli. Tai jį vargšą užmigdo, atima viską ką randa jame dauginimuisi ir dirbtinai apvaisina pateles. Niekšai. Seniui neleido patirti  paskutinių gyvenimo džiaugsmų.
Bet finaliniuose filmuko kadruose palaimingi vaizdai . Karstosi šešios mažos naujos pandos. Krenta kaip maži bulvių maišiukai nuo karstyklių. Bet vėl ir vėl lipa. Pilni gyvenimo ir energijos.
Lulu ir bedančio senio  vaikai.

Moralas. Jei nežinote ką daryti, kreipkitės į patyrusius. Kurie kampe. Jie padarys ne iš knygų, o taip kaip reikia.

1 komentaras:

Minis rašė...

Moralas toks savireklaminis?