2008 m. rugsėjo 25 d., ketvirtadienis

Artūras Račas - geriausias įtakos agentas

Artūras Račas mano galva yra geriausias įtakos agentas. Vien jo išvaizda(lyg ką tik nukeltas nuo kryžiaus, kur kabojo dešimt parų už teisybę) prideda kokia jautresnei sielai krūvas pasitikėjimo. Jei jau kam mokėti gerus pinigus tai tik Račui. Tas gali suabejoti net vandens šlapumu. Jau už Maldeikį su maldeikiene tai geresnis tikrai kaip įtakos agentas. O gal žinote dar geresnių. Tik nereikia minėti Pakso ir Viktoro - iššifruotas agentas nulio vertas.

7 komentarai:

vilnis rašė...

Geresnių nežinau. Gal būtų jam lygi Grinevičiūtė. Bet Račas - vyras, todėl, atseit, protingesnis. Ir todėl jis paveikia ne vien jautrias moteriškes.
Kadangi, matosi, rašo nieko nepasvarstęs, tai daug jaunų gerbėjų - fanų klubo narių žavisi jo drąsa, t.y. kalbėjimu negalvojant. Geresnis už Pavliką Šaltenį (Morozovą).

Unknown rašė...

Neįžeidinėkite Šaltenių, padori gi giminė.

vilnis rašė...

Tenorėjau pasakyti, kad kiekviena tauta turi savo pavlikus morozovus - tokius rimtus, pareigingus jaunuolius, kuriems socialdemokratiniai idealai gali užgožti kitas vertybes.
Beje, o juk pažodinis pavardės vertimas ne taip jau toli nuvedė, juk Šalteniai - socialdemokratai :)

Unknown rašė...

Saulius Šaltenis - konservatorius.

vilnis rašė...

Nebent pogrindinis konservatorius - bo tokios partijos Lietuvoje oficialiai nėra. Yra Tėvynės Sąjunga - krikdemai (informuoju). Gal netyčia kada ir buvo - kaip koks Stoma - prie konservatorių prisišliejęs. Tačiau giminės tradicijos siejamos tik su socialdemokratais.

Anonimiškas rašė...

Mielas Gyvenimo stebėtojau, jei būtum vyras, susitikęs už tokias rašliavas duočiau į snukį...

Bet kadangi toks nesi ir triznioji anonimiškai, negaliu to padaryti...

Ir kaip tokius kaip tu Lietuvos žemelė nešioja... Visą tautos genofondą gadina. Dėl to paskui ir atsitinka taip, kaip atsitiko 40-aisiais...

O Vilniai taip pat norėčiau pasakyti: kitą kartą kai rašysi, pasvarstyk. Nes dabar atrodo, kad labai pasiilgai jaunų gerbėjų dėmesio.

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.