2008 m. rugsėjo 19 d., penktadienis

Didysis Hadronų Kolaideris

Didysis Hadronų Kolaideris jau ištaškė pasaulinę finansų rinką. Kai apgedo - atkuto ir rinkos. Viskas susiję. Kas dar bus...
Prognozės(jei Didysis Hadronų Kolaideris efektyviai veiks):
1. Vilnius pakils į dangų be Lietuvos ir nuskries į Arizoną su visais savo šalčiais ir lietumis. Arizona aplink Vilnių sužydės. Likusi Lietuva gailiai raudos prie Duobės ir barstysis galvas pelenais, kad vadino vilniečius portugalais bei lenkynu.
2. Rusija automatiškai persikels į Mongolijos stepes prie Kinijos sienos. Taip bus įgyvendinta sena Besresnevičiaus svajonė. Visi baltų dievai mojuos mums iš Dausų Lietuvos ir Amerikos vėliavėlėmis.
3. Haris Windsoras atvyks ant baltų kupranugarių galų gale valdyti LDK. Atsiprašau, pamiršau: bus naujas LDK iššifravimas - Lietuvos Didžioji Karalystė.
4. Moterys vėl mylės (ir net klausys) vyrus, o vyrai - net dizaineriai irgi kirpėjai - mylės moteris.
5. Ir aplamai jei Didysis Hadronų Kolaideris labai jau suges - niekas jau eksperimento rezultatų nebesupras.
Liks juk tik kelios žmogbeždžionės...

4 komentarai:

fanta rašė...

taipogi. testas.
o kaip šią nesąmonę suprast, neklausinėju. klausinėjimas neoru, paprasčiau palaukt. Kuris tavo blogas nudvės, arba kuris liks, arba kodėl jie dabar du. mažiausiai.
Klausimai tokie gal kiltų, jeigu susidursime su blogu, vertu dėmesio. Kol kas čia dar tik tuščiai pretenzinga. (čia iškišame liežuvį įžeidžiančiai)

Unknown rašė...

Atsakau. Liežuvį iškišu irgi.

Unknown rašė...

Na nusivyliau blogas.lt kol kas. Niekas net man3s ten nekomentuoja. Matyt ir neskaito.

vilnis rašė...

Mačiau pas kažką, ką seku, kad esi nurodytas kaip peržiūrimas, tai gali tikėtis, kad skaito. O komentuoti dabar, matyt, niekas jau nebespėja - savais blogais užsiėmę. :)
Bet bloge.lt labai klaikios reklamos lenda. :(