2009 m. gegužės 26 d., antradienis

Tėvų auginimas. Dvi mano respublikos.




Per vargus perkopiau 3 mėnesių jubiliejų. Vargas aišku su tėvais. Jie rado naują žiaurų žaidimą. Baseiną.


Įmurkdo mane į baseiną ir aš ten ramiai plaukioju, netgi man patinka. Socializuojuosi su kitais vaikais, ramiai sau plaukioju, žvalgausi. Ramu ir gera. Ūmai mama pradeda rėkti vien, du, trys ir nardina mane į vandenį. Skandalas - tėvų žiaurumas. Rėkiu. Mama sako labai sveika - nesirgsiu. Aš ir taip nesergu, ko mane nardinate, tėvai? Ir ko dėl patys nesinardinate, jei taip sveika?


Spaudžiama tokių bėdų netgi pasiruošiau ir įdiegiau savo garsų sistemą, kad kažkaip išaiškinti tėvams jų klaidas. Deja, dėl menko jų smegenų neuronų greičio vargšeliai nepajėgūs įsisavinti mano garsų sistemos. Jie tesugeba primityviai atsakyti:


- Bū.


Tad man ko gero teks mokytis jų archainės kalbos.


Tėvas dar sugalvojo vieną klastą. Paskelbė kad yra dvi mano vardu pavadintos respublikos(Dominica and Dominicana) ir man tereikia pasirinkti vienos iš jų vėliavą. Tada ta vėliava bus mano teritorijos vėliava. Man gražesnė su papūga. O jums?


Tai jie sakė aptvers tą teritoriją, pažymės teritoriją vėliava su papūga ir aš ten gyvensiu kai pradėsiu šliaužioti. Labai gražu. Naujas kalėjimas vietoj lovelės...

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Miela mažyle, o tu paprašyk, kad tėveliai ne vėliavą su papūga iškabintų, nupirktų papūgą - tikrą, ne žaislinę - galėsite kartu mokytis tos archaiškos suaugusiųjų kalbos, smagiau bus.

cgedas rašė...

Dar nesidomėjai, ar sunku keisti tėvus?:)

Unknown rašė...

Hmmm, vaikų namai yra, bet tėvų?