2009 m. spalio 15 d., ketvirtadienis

Konsultavimo paslaugos. Kaip gelbėti verslą kriziaus sąlygomis

Nemokamos konsultavimo paslaugos.Darbo žmonių prašymu. Kaip gelbėti verslą kriziaus sąlygomis:

1. Revoliucinio matroso metodas.
Keisti antiliaudinį režimą revoliuciniu būdu. Sudeginti savo mokesčių dokumentus o ir visą mokesčių inspekciją pirmą sukilimo naktį. Po to kaip Dievas duos. Pirmu lėktuvu į Paryžių.
2. Metodas: dirbti ir dar kartą dirbti.
Na čia tik durneliams... iš darbo dar niekas nepraturtėjo...
3. Metodas: darbuotojus motyvuoja ne tik atlyginimas.
Deja šis metodas reikalauja kasdienio kruopštaus darbo. Privaloma kasdien pasakoti darbuotojams apie šviesią firmos ateitį, puikias karjeros perspektyvas, būtiną darbuotojų entuziazmą krizės sąlygomis, laikinus sunkumus, domėtis darbuotojų šeima bei savijauta. Vaizdingai bei reguliariai pasakojant galima nemokėti atlyginimo. Bet po kokių pusės metų supratingesni darbuotojai gali trukčioti galūnėmis ar kristi po stalu tik išgirdę žodžius “šviesi firmos ateitis”.
4. Metodas: sam durak.
O kodėl jums reikia mokėti atlyginimus kvailiems žmonėms, kurie nesuprato kas darosi Lietuvoje ir neemigravo???? Kvailį ir bažnyčioje muša.
5. Verksnio metodas.
Graudžiai verkti dėl žlungančio verslo per televiziją, pas ministrą, seime, gatvėje, kaimynėms, siuntinėti skundus Europos organizacijoms. Gal kas pasigailės arba koks Strasbūro teismas priteis krūvą babkių iš valstybės.

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Prie trečio ir ketvirto punkto:
Darbdavys nusprendžia atsikratyti darbuotojais paprastuoju būdu - nebemokėti atlyginimų, kad savo noru iš darbo išeitų. Tie vis vien darban eina. Tada darbdavys gauna patarimą: tegul patys susimoka kiekvieną kartą, kai ateina. Po kurio laiko patarėjas klausia: na kaip, nebevaikšto? Darbdavys atsidūsta: "Ne tas žodis. Dabar ateina pirmadienį, o išeina tik penktadienį, kad mažiau mokėti reikėtų už atėjimą."