2009 m. spalio 14 d., trečiadienis

Kokių idėjų sklaidą remia turtingosios Europos šalys Lietuvoje?

Pasidomėjau ir pasibaisėjau.
Citata(gramatinės klaidos paliktos taip kaip originale) iš atviri.lt
"Ši ataskaita yra Lietuvos gėjų lygos įgyvendinto projekto “LGBT teisių pripažinimo Lietuvoje teisinės strategijos”, kurį paremė Nyderalandų užsienio reikalų ministerija, dalis."

Tame Nyderlandų karalystės mokesčių mokėtojų pinigais remiamame projekte išdėstytos visos homoseksualistų organizuojamos Lietuvos institucijų, žiniasklaidos puolimo – propagandos strategijos. Iš esmės homoseksualizmo propagandos Lietuvoje vadovėlis/parankinė knyga. Taigi mieli olandų rinkėjai, ar žinote kad jūsų mokesčiai naudojami homoseksualizmo propagandai Lietuvoje? Ar tam pritartumėte? O gal mes galime Lietuvos mokesčių mokėtojų pinigais paremti mečetės statybą Roterdame? Gal taip apsikeistume idėjų sklaida?
Norvegijos fondas(norvegų naftos pinigai, kurių nežino kur dėti) parėmė seminarą “Informacijos skleidimo apie homoseksualizmą švietimo įstaigose metodus”. Gal geriau paremtumėte paauglių sportą Lietuvoje arba projektą “Tūkstantmečio vaikai” vargšėje LRT? Ar jau Norvegijos ateitis visiškai priklauso nuo to kaip dėstomi homoseksualizmo pradmenys Lietuvos mokyklose?
Mano galva Nyderlanduose ir Norvegijoje tikrai per daug pinigų, nebežino jau kur juos dėti....

2 komentarai:

Grippen rašė...

Totalitarizmas vulgaris pederastiškasis.
Švedai apie pederastus kalbėti (savaime supranta neigiamai) drįsta tik po alaus ir kai šalia nėra kitų švedų. Tačiau išdidžių vikingų palikuonys bunda - daugėja palaikančiųjų padorias dešiniąsias partijas, Nacionaldemokratai jau turi pakankamai savo laikraščio prenumeratorių valstybės dotacijai gauti, o Švedijos demokratai per kitus rinkimus jau beveik neabejotinai paklius į Riksdagą.

grumlinas rašė...

Na, po pedofilijos skandalo visas tas programas jie gali susikišti į vieną vietą, nes daugumai paprastų žmonių subtilus skirtumas tarp "pedofilas" ir pederastas/homoseksualas" sunkiai atskiriamas ;)