2012 m. birželio 13 d., trečiadienis

Amerika mūsų sąjungininkė, tačiau...


.

Mėgstu Ameriką, nes ji labai mane įkvepia kaip mūsų sąjungininkė, kaip verslių žmonių šalis ir kaip pasaulinės tvarkos prižiūrėtoja.
Tačiau...na gerai pasakosiu nuosekliai ir nuo pradžių.. Mūsų mažė vėl savaitės pradžioje kelis kartus apsivėmė, tupėjo liūdna. Tik prieš mėnesį buvome ligoninėje ir štai vėl. Balkanų moteris visiškai susinervino.
Net darbe pasiskundė studentėms kaip vaikas kenčia nuo rota virusų ir šiaip. Studentės  jos matę pasaulio ir patarė, kad  Šveicarijoje ir Prancūzijoje nuo tokių rotavirusų geriama kokakola. Ji  -  kokakola -  tuos virusus iškart. Ir tikrai pati Balkanų moteris prisiminė kaip kokakola nuvalo šeimyninį sidabrą, dar ten kažką dezinfekuoja. Parėjusi namo su kokakolos bambaliu ji padavė mažei puodelį atsigerti.
Mažė naviai pasitikėdama motina prisėmė pilną burną rudo gėrimo ir sustojo. Jos akyse tvyrojo siaubas ir mažė kratė galvą. Ji tokio siaubo nė lašelio neprarys. Išspjovė atgal ant grindų. Mažė pripratinta prie žolelių arbatėlių, giros, airanų ir vandens. Jai tokių siaubų tris metus nė lašo ir štai – vaikas nepasiruošęs gyventi šiuolaikiniame Amerikos tvarkomame pasaulyje. Bus kokia antiglobalistė, tėvų auklėjimo klaida.
Balkanų moteris dar bandė kelis kartus įkišti vaikui kokakolą. Nė pro kur. Išgėriau aš pats. Gėrimas saldus, visai skanus, kodėl mes jį taip? Per vakarą smagiai išsiurbiau pats vienas visą bambalį. Juk Amerika mūsų sąjungininkė...
O mažė pasveiko ir be kokakolos. Panika buvo be reikalo.

2 komentarai:

viz3 rašė...

viz3 džiaugiasi rudo brudo nemėgėjų gausėjimu bei smerkia Troy bandymą globalizuoti vaikus.

Unknown rašė...

Bet juk turi dezinfekuojančių bei antivirusinių sąvybių.