2015 m. sausio 9 d., penktadienis

Kalėdos Anglijoje - 3

Vyrai ir moterys

Viena labai liekna ir gerai dažyta trisdešimtmetė papasakojo, kad persidažė nagus, nusipirko naują rankinuką ir planuoja keisti vyrą. Aš paklausiau ar gerų vyrų  netrūksta emigracijoje? Dvi emigrantės atsakė choru:
-         Vyrų netrūksta, iškart atsiranda iš kažkur.

Kembridžas

Kembridžas buvo vienintelis angliškas miestas, kuris atitiko mano Angliją. Nei Linkolnas, nei juo labiau Piterboras nebuvo tokie kaip Dikenso romane.
Kembridže turėjo įvykti Mango koncertas.Nesupratau kodėl?  Piterbore koncertavo Irūna su kažkokiu aktoriumi, bet vietinę publiką nuvylė – chaltūrino. Mikutavičius pasikėlęs ir iki Piterboro nedavažiuoja. Jis tik Londone.


Menas

Piterbore rodė Redirected pasaulinę versiją. Sakė buvo beveik kupina  salė su beprotiškom net anglams angliškųjų kinoteatrų kainomis. Vienas lietuvis primygo savo darbo anglus pažiūrėti lietuviško kino meno.
Kitą rytą anglai pasakė, kad labai patiko, bet tą lietuvį po to filmo apeidinėjo dar atidžiau nei anksčiau.
Normalūs lietuviai Redirected piratinę versiją žiūrėjo namie susisirinkę prie stalo kaip kalėdinę šventinę programą. Pirma buvo plotkelės, paskui  Redirected.

Kūčios

Prie Kūčių stalo buvau vyriausias. Ten tie stalai nepilni, prie stalų trūksta daugybės žmonių, kai kurių iš Lietuvos, kai  kurie Anapilyje. O Anglijoje net Anapilio nėra. Visi  anapiliškiai Lietuvoje.




Komentarų nėra: