2015 m. birželio 17 d., trečiadienis

Karlitos nauda - 2

Karlitos nauda - 2


Visi  tikriausiai yra patyrę  kaip klaiku  gerti odekoloną “Trojnoj” neužkandus. Net labiausiai patyręs  alkoholikas privalo odekoloną  užkasti  – kitaip nė per kur. Traukuliai, vėmimas, veltui išmesti centai. Tad mūsų miškelyje, kuris buvo kažkada Jomanto parkas, kai dar Jomantas buvo perspektyvus  “Lietuvos Ryto” krepšininkas, kol nesusidėjo su Pareigyte iš 69,  po susidėjimo  aišku Jomantas degradavo kaip krepšininkas. Ne jis vienas – Jasaitis, štai irgi su  Pikul, modeliu iš tos pačios 69 serijos,  susidėjo ir kur jo meistriškumas dabar?
Arba buvęs krepšininkas  Redikas ar buvęs milijonierius Pinkevičius (abu su ta pačia)  ir kur jų šlovė?
Taigi parkas po merginų iš 69 serijos veiklos vėl atgavo  istorinį  Jamonto  pavadinimą ir gražiai apaugo krūmokšniais  ir visokie puslaukiniai gyvūnai jame veisiasi. Ežiai, voverės, kėkštai. Pamėgo  parką ir alchašai, jie susikūrė  sau atkampiose vietose jaukius barus. Užkandį odekolono gėrimui slepia žolėje arba tarp krūmų šakų.
Mano  Karlita  paskelbė karą parko alkoholizavimui. Išėjus palakstyti pakelia  nosį ir lekia  į alchašų krūmus. Jei jie ten – grįžta nieko nepešus, tik aploja. Jei jų nėra – iš ten grįžta triumfuodama su jų meiliais suslėptais  batonais ar duonos gabalais. Patenkinta pasideda ant žolės grobį ir išdidžiai sugraužia.
Su kolegomis šunvedžiais  pasitarėme, kad mūsų parko  alkoholikai vieną kartą neras užkandos, kitą kartą neras. Susinervuos. Matyt įtars vienas kitą  ir sugūrins nosį nekaltam kolegai. Gal šiuo metu jau aidi po Jamonto parką klaikūs keiksmai ir taškosi kraujai. Juk alkoholio iškankinti žmonės yra  jautrios nervinės konstrukcijos asmenybės.

Bet man taip pigiau  šunį išmaitinti. Ir su alkoholizmu viešose erdvėse  kovojame. Ir beje, tikiuosi, kad alchašai jau tiek degradavę, kad mano blogo neskaito...

Komentarų nėra: