2010 m. balandžio 13 d., antradienis

Meno jėga

Labai retai bet gerbiu meną. Gal kas pamena seną tarybinį filmą su Raikinu apie meno jėgą. Man irgi realiai  kartą teko patirti tokią meno jėgą. Tai buvo dar tais laikais kai mašinoje turėjau radiją su CD grotuvu. Kartą rytą vietoj lango radau stiklo šukes, ir nei vieno CD dėkle. Paskambinau policijai, nes ji tiek davusi man baudų, gali nors kartą ir man padėti.
Policija veikė greitai ir užtikrintai Vilniuje. Pagavo mano mašinos stiklo daužytojus bei magnetolos ir CD vagis per 8 valandas. Pareigūnai pagavo, bet akcentavo, kad labiausiai padėjo šios asmenybės - pridedu sąrašą:
Carlos Gardel
Leonard Cohen
Frank Sinatra
Jazz Piano for lovers(rinkinys)
Crosby Stills Nash and Young
Akvarium
Creedence Revival .
Pasirodo su tokiu rinkinuku buvo labai patogu gaudyti vagis. Įtartinas asmuo(gražia lietuviška pavarde Umantas, bet nemokantis lietuviškai, nes gimęs plėšiniuose Kazachstane, dar viena sovietų ideologijos auka) su gerai gyvenimo nelaimių pažymėtu veidu Kalvarijų turguje niekaip negalėjo paaiškinti nafiga jam reikia Coheno su Gardeliu ir aplamai kas jie tokie. Vladimirskij central  - buvo vienintelis vargšo debilo vagies spėjimas apie kompaktų turinį. Veidai bei treningai niekaip nekoreliavo su tango "Mi Buenos Aires querido". Jau nekalbant apie Crosby, Stills, Nash and Young ...
Taigi, jei diskai nestandartiniai - praneškite policijai ir jie lengvai pagauna neišsilavinusius vagišius. Bet jei vagišiai pradės klausytis tango - tada jau šakės. Nepagaus.

2 komentarai:

Rokas rašė...

o mano iš Švedijos plukdyto ir broliui Rush rinkinio (4 CD) taip ir nerado.
matyt Memelyje vagišiai intelektualesni.
arba policija kvailesnė.

Unknown rašė...

Vilnius yra Vilnius.