2009 m. rugsėjo 18 d., penktadienis

Kada mokysimės homoseksualių santykių?

Visiems rekomenduoju. Ramiai, dalykiškai apie homoseksualų propagandos ribojimą. Beje, visų mūsų mylimas Leonidas irgi sudalyvavo homoseksualų propagandos neribojimo peticijoje. Pasiekė EP kėdę ir užsiėmė rimtomis problemomis....

11 komentarų:

Tomas rašė...

Keista logika, vadovaujantis ja iseitu, kad ir informacija apie narkomanija ir narkotikus yra ju propoganda. Gal nesate skaite to istatymo, kuris savo prigimtimi yra tamsuoliskas ir darantis geda Lietuvai. Manau, kad siuo atveju Donskis puikiai dirba savo darba.

Beje, kalbos apie homoseksualizmo propoganda is esmes numato supratima, kad homoseksualizmas viso labo yra tik kazkokios ideologines indoktrinacijos padarinys. Deja, isskyrus Vita Tomku, mazai kas gali patvirtinti tokia nuomone.

Beje, kai kuriu garbiu Lietuvos psichiatru manymu, toksai arsus musu salies vyru pasipriesinimas homoseksualiems santykiams (ar pastebejote, kad buna kalbama tik apie vyru homoerotinius santykius - moteru cia nera, joms, matyt, tai siek tiek leistina) yra susijes su tuo, kad koznas zmogus turi siek tiek - labai nedaug - homoerotinio polinkio, taciau psichologiskai negaledami su tuo susitvarkyti musu valdziazmogiai bando visa tai pasalinti isliesdami gudragalviska, ju baimes iliustruojanti istatyma.

Unknown rašė...

Tomai, ir nurodau Ulevičiaus straipsnį, nes jis gerai atsako panašiems kaip tu.

Unknown rašė...

Kazys Saja priminė gražų tarmišką žodį apie ...
subinlandos :))

Anonimiškas rašė...

zargonu SIKNINIAI

Unknown rašė...

iš gėjų puslapio atviri.lt apie normalius(gėjai mus laiko ligoniais):
Daktaras Charlesas Weinbergas teigia, kad antihomoseksualios pažiūros ir elgesys, t.y. homofobija, - tai silpninantis asmenybę sutrikimas. Jis "niekada nelaikys paciento sveiku, kol šis nenugalės savo priešiškumo homoseksualumui". Lygindamas su labiau žinomomis fobijomis (baimėmis), pavyzdžiui, su klaustrofobija, kuri neleidžia ją kenčiančiajam būti uždarose patalpose, jis teigia, kad homofobija taip pat riboja ją kenčiančiojo galimybes. Tai ypač atsispindi vyrų santykiuose - todėl, kad dažniausiai būtent vyrai homofobiškai reaguoja į kitus vyrus. Kurdama baimę būti "moterišku" ar pasyviu, homofobija stabdo individo asmenybės vystymąsi. Primetusi tabu beveik visiems fiziniams kontaktams tarp vyrų, ji atėmė iš jų tą artumą, susižavėjimą ir švelnumą, kuriuos gali kartu patirti moterys.

Anonimiškas rašė...

susikaupusios per ilgą laiką nuoskaudos dažnai prasiveržia su perlenkimais; apibendrinimai tik supriešina: visokių yra gėjų, visokių yra natūralų

Tomas rašė...

Uleviciaus tekste ir atsakymuose nieko ispudingo nematyti - nebent komentaru - kuriuos perskaityti pritruko kantrybes - skaicius.

Beje, ar pastebejai kad grazusis ir liaudiskasis K.Sajos "subinlanda" nurodo tik viena homoseksualiu santykiu plotme, kuri tinka TIK vyrams t.y. analini seksa? Atseit tai yra pagrindinis homoseksualus apibreziantis zodis, nes pagrindinis ju buvimo pozymis - analinis (ir neduokdie - oralinis) seksas. Pagal toki kategorizavima, heteroseksualius santykius propaguojantys zmones vadintini "pizdalindomis". Tik vel, ne uzuominos apie moteris ar apie tokiu santykiu esme.

Smagumo delei galima pacituoti vaikų bei paauglių psichiatro, Jungtinių tautų Vaiko teisių komiteto nario, ogi taip pat ir Vilniaus Universiteto psichiatrijos ir socialinės pediatrijos centro vedėja Daniu Pūra (Ulevicius ieskodamas specialistu pasisakymu sia tema, praleidzia jo pozicija), kalbanti butent apie ta sviesuoliska musu istatyma:

"Tai yra grįžimas prie komunizmo retorikos, tik dabar tai daro jėgos, kurios save kažkada laikė antikomunistinėmis. Čia remiamasi idėja, kad laimingu užaugs tas, kuris nieko nežinos. Nereikia žinoti, kad pasaulis yra margas, pilnas prieštaravimų, kad jame yra daug prievartos, kad žmonių gali būti visokių lytinių orientacijų ir kad tai yra nei blogai, nei gerai, o paprasčiausia toks yra gyvenimas. Dabar mes auginsime vaikus slėpdami nuo jų bet kokią tiesą."

“Lietuva nutarė grubiai pažeisti žmogaus ir vaikų teises, o kitiems jie pasakys, kad taip yra ginamos vaikų teisės. Šitas įstatymas grubiai pažeidžia ne tik pažeidžiamų grupių suaugusiųjų, bet ir vaikų teises. Yra vaikų, kuriems likimas lemia būti kitos lytinės orientacijos. Tai dabar vienus vaikus reikia saugoti nuo informacijos apie kitų vaikų lytinę tapatybę. Ar tai nėra žmonių supriešinimas ir netolerancijos ugdymas?”

“Reikia ne demagogija užsiimti, o dirbti su vaikais ir juos šviesti. Tačiau šitas įstatymas užkerta kelią švietimui, nes jeigu mes – kaip kad yra daroma visame pasaulyje – šviesime vaikus, bus sakoma, kad yra pažeidžiami įstatymai. Kitaip tariant, šitas įstatymas užkerta kelią normaliam europietiškam švietimui apie pasaulio įvairovę. Taip grįžtame prie totalitarinės ideologijos, kada skaudžią tiesą reikia ne aiškinti, o slėpti. Aš manau, kad dabar labiausiai vaikus reikia saugoti nuo tokius įstatymus leidžiančios valdžios”

Unknown rašė...

Smagumo dėlei atsakysiu irgi smagiai:
Pizdalindų dar negirdėjau, o Kazio Sajos paminėtas liaudiškas žodis kartu yra ir tradicinės lietuviškos nuomonės apie gėjus smagi išraiška. O bandymas pizdalindomis suvulgarinti vyro ir moters lytinį aktą tik gėjų neapykantos normaliems sublimacija.
Na jei neslėpti nuo vaikų informacijos tai reikėtų populiariai mokyti kaip žudomi žmonės, prievartaujamos moterys, kaip vilioja vaikus pedofilai, kaip kapitalizme išnaudojami darbininkai, kaip išgyventi sergant šizofrenija. Kodėl šviečiant apie gyvenimo tamsias puses minimi tik homoseksualai?
Pūro minėtas normalus europietiškas švietimas yra dar viena euroburtažodis. Štai Vokietijoje buvo platinama per švietimo sistemą lankstinukas kaip tėvams onanizuoti vaikus. Mums tokio švietimo?
Citatų, Tomai, galėjai parinkti ir geresnių (rekomenduoju citatoms atviri.lt, o yra ir už ES pinigus organizuojami kursai kaip gėjams populiarinti savo idėjas švietimo įstaigose) Visiškai tikiu, kad už ES pinigus pilna puikiai teoriškai pasikausčiusių intelektualų, kurie labai gražiai įrodys kad subinlandos tiesiog būtini mano aplinkoje ar reikalinga jų gyvenimo būdo propaganda bei paradas nuogomis šiknomis per Gedimino propektą. Tik tokiu būdu Europos vertybės pasieks mane - tamsų žmogų.
Bet turiu dar sovietų išugdytą neapykantą visokiems ideologiniams štampams. Jei tas štampas už Europos pinigus tai nieko nekeičia.
Taigi nenoriu aš gėjų parado, informacijos savo vaikams apie juos, jokio gėjų viešumo. Veikite ir švelniai bendraukite savo klubuose. Ar gimėte toks, ar tapote tokiu kalėjime, ar paauglystėje ištvirkino vyresnis draugas – manęs nejaudina kaip. Nelįskite į mano laisvių teritoriją. Suprantu kad jūs liūdite, kad nesate visuomenės centras su ypatingomis teisėmis saviraiškai, ypatingomis teisėmis darbe et cetera. Bet nematau tikslo tokias teises suteikti.
Beje ar visi Leonido Donskio rinkėjai patenkinti tokia įspūdinga jo veiklos pradžia? Abejoju. Rinkiminėse jo agitkose demonstruojamos meilės gėjams nepastebėjau..

Anonimiškas rašė...

Negi man vaidenasi, kad prieš kelerius metus kažkuri Lietuvos TV visą vakarą rodė gėjų paradą? Vilniuje? O žinokit, žiūrėti yra į ką, ne blogiau kaip Rio karnavalas - juk trečioji lytis buvo pasidabinusi maskaradiniais rūbeliais. Plikų šiknų nepastebėjau.

Anonimiškas rašė...

"Subinlanda" - senas tarmiškas žodis. "Pizdalinda" - naujadaras barbarizmas.

Unknown rašė...

Kolegos, prašau mažiau nepadorių žodžių. Pavartojome su Tomu tik dėl smagumo, o jūs kartojate kaip paaugliai.