2009 m. rugsėjo 29 d., antradienis

Apie pavyzdinį kurortą

Kaip jau žinote egzistuoja du paraleliniai pasauliai. Rudojo švarko - vyrų ir žaliojo švarko - moterų. Šių pasaulių sandūrose laksto žiežirbos nuo dantračių susikirtimo ir erzeliuoja kiti triukšmingi dalykai kaip antai meilė, vaikai, remontas, troleibusai, parduotuvės. Bet jūs pabandykite kada įeiti į slaptingąjį vyrų pasaulį, aišku palikę bet kokias žaliojo švarko pasaulio žymes anapus. Net dulkes kruopščiai nusipurtę nuo batų.


Vyrų pasaulis. O!!! Visų pirma neatsargų tyrinėtoją tik įžengus pribloškia Tyla. Jei kas ir dirba tai tik savo mechaninių gebėjimų pamaloninimui. Kam gi dirbti tame vyrų pasaulyje kai nėra moterų nei vaikų. Sau?? Taigi ar daug vyrui reikia. Tik vyro poreikius galima patenkinti vidutiniškai dirbant dvi dienas per metus.

Taigi smalsus tyrinėtojo žvilgsnis pagauna paprastuosius subrendusio vyro palaimos atributus: taurelė, laikraštis, fotelis, televizorius tik su sporto programomis, alaus bokalas, meškerė, šaldytuvas. Suprantama visą šią malonumų oazę juosia žuvingi ežerai ir upeliai. Kai kur palaigymui yra dar krepšinio ar futbolo aikštelės. Bet fotelių daugiau. Visu smarkumu dirbama(tai jau minėtos dvi dienos per metus) tik laikraščių spaustuvėje ir alaus bravore.
Dar pamiršau paminėti ausis. Ausyse tiesiog išjungtas tas girdimumo diapazonas, kuriame veikia moterų balsai.

Ir kodėl nors atostogoms, nors savaitėlei per metus niekas nepastatė tokių kurortų?!!!!

2 komentarai:

realistė rašė...

Atostogoms, savaitėlei... gal. Bet ne ilgiau - iki ausų apsiš...tumėt.

liutus rašė...

Priminei filmą "Posle bani" - na, tais laikais bent pirtis būdavo tikras kurortas. O dabar... ex...