2011 m. spalio 26 d., trečiadienis

Koplytstulpis stadione

Dabar vakarais stadione kovoju su visokių mistinių sportų treneriais kaip braliziškos imtynės, muai tai, kažkokia atletika(pats vyrukas negalėjo rišliai paaiškinti sunkioji ar lengvoji, nuuu... atletika), tie nachalai pasiima originalius pavadinimus ir dar renka pinigus bei vilioja mano regbistus savo sportais. Na bet mes kol kas atsilaikome. Regbis vis dar patrauklus jaunimui.
Štai vienam  kolega sportininkas galva nuskėlė pusdantį per treniruotę. na va galvoju, jau kapiec, šito nebematysiu, mama nebeleis. Ir tikrai savaitę neleido. Vakar žiūriu atėjo, sakau parodyk dantis, gal tai ne jis(man juk 50, painioju veidus vardus), tikrai danties pusės nėra, bet tėvai jau leido. Tada jam sakau nusipirk  būtinai kapą(tokia dantų apsauga). Ai, sako, jau nebereikia...Gavo nuo chebros pravardę - Bedantis.
Pravardžių šiaip gausėja. Blogai žaidžiančius ir kurie dar neturi regbinės orientacijos vadina zombiais. Vieną treniruotę pravedžiau kampaniją - nesikeik aikštėje, tai jaunimas pagalvojo  žodis zombis irgi keiksmažodis.
Vienas iš mano komandos, nekoplytstulpis
Žiūriu vakar šaukia vienas ant  kito - koplytstulpi tu, koplytstulpi(vietoj zombio). Vau, kaip gražu pasidarė. Kampanija suveikė. Žmogus be orientacijos aikštėje - koplytstulpis. Tiesa buvo ir tokių, kurie nesuprato kas tai do daiktas - koplytstulpis. Tai vienas gudresnių paaiškino:  na maždaug, vo - bažnytkaimis.

10 komentarų:

fanta rašė...

Ilgas toks žodis. Nelabai tinkarėkavimui žaidimo metu. Porą kartų parėkaus, ir atsibos.

Ale girdėjau per teliką, kad regbio rnktinė patyrė kažkokį dideliai gėdingą fiasko. Ar tai susiję su tuo, kad Troy buvo prileistas prie treniravimo, ar nesusiję nė kiek. Nesužinosim, Troy nepasakys teisybės.
Nėra ant jo Romanovo.

Unknown rašė...

Regbio rinktinė lygiom sužaidė su Švedija 30-30 Kaune ir dėl to Švedija aplenkė Lietuvą FIRA reitinge. Tokia ir tragedija. Būtų žaidę mūsų klubo stadione Vingio parke, švedai gal būtų gavę, bo miške, baisu...

fanta rašė...

Vingio parkas yra miškas, kuriame ganosi ekshibicionistai, gėjai, pedofilai ir regbininkai. Švedai tokių miškų nebijo. Tokių miškų bijo mūsų partizanai ir cepelinai. Taigi, čia būtumėt gavę dar labiau. :)

Taškas rašė...

Na, šaunuoliai būtumėt, regbistai, jei prigytų bet kokie vietiniai- tik ne rusiški ir ne angliški -keiksmažodžiai.

Bijo mergos tų regbistų,
Kad pagavę neužknistų.

Nors gal be reikalo paskutinį žodį neoriginalų parašiau, per BTV deda jį kur reik ir ne- bent serialuose SAUSASIS ĮSTATYMAS ir SPARTAKAS.

Unknown rašė...

Taške, vilčių mažai, ilgi labai lietuviški...

fanta rašė...

Straipsniukas paie tai, kaip Troy bus varomas į GėPliusą:

http://www.fwd.lt/2011/naujienos/blogger-bus-integruotas-su-google/

"...“Blogger” sistemos paskyros bus anuliuotos ir pakeistos “Plus” vartotojais,..."


Knopkes "+1" jau įdėjo, bet aš jų čia nespaudžiu niekada. :)

Unknown rašė...

Chamai, nieksai...

fanta rašė...

Nesigąsdink, kol kas čia tik tokie FWD rašeivos spėliojimai. :)

Unknown rašė...

Tai kurių velnių seną žmogų nervyji?

fanta rašė...

Ne nervyju. O primenu pamiškėj išlikusiam jedinoličnykui, kad laikas ir jam kraustytis į kolchozą pas visus. Bo jei ilgai užsispyręs nesikraustys, vis tiek kada nors atvažiuos traktoriai ir numelioruos.
:)