2013 m. sausio 18 d., penktadienis

Gerai pabartas vyras veikia



Mes kaip visada įkritome į nedidelę finansinę duobę ir Balkanų moteris iškėlė visai teisėtą iniciatyvą. Davaj stabdome visas  nebūtinas išlaidas. Na, pasakiau, sutinku, bet į protų kovas tai jau aš eisiu  reguliariai. Dūšia ten mano ilsisi ir Alzheimeris tokiu būdu sparčiai tolsta. Tau nereikės maitinti  manęs šaukšteliu jau nuo  2033 metų. Tik nuo kokių 2050 metų.
Ir čia BM pasielgė kaip tikra pirmykštė moteris: ji pareikalavo mamuto kojos, tpfu, laimėti pirmą vietą ir tokiu būdu užsitikrinti taupų dalyvavimą protų koridose be papildomo krūvio  šeimos biudžetui. Dar smarkiai pabarė (praeitą kartą tik trečia vieta ir jokio prizo).
Ir tai suveikė.
Pirmykštis vyro instinktas išlindo ir griebė intelektui už gerklės. Iš visų sąmonės užkaborių išlindo įvairios žinios ir mintys. Juk gerai pabartas vyras veikia kaip šveicariškas laikrodis.
Mūsų komanda nuo pirmo turo, kurį laimėjo  atspėdama 10 iš 10 klausimų, išsiveržė į priekį ir bankininkai –konkurentai liūdnomis akimis sekė mūsų triumfą. Laimėjome 10 taškų prieš antrą vietą. Visiškai žiauriai. Dabar bijome, kad neišvarytų kaip aukštesnės lygos atstovų. Kitą žaidimą jau panaudosime  gautą prizą - 50 litų alui.
Aišku kažkiek padėjo ir vienas draugas,  ir dar abi mano dukros ir dar vienas draugas regbistas. Bet neabejotinai pagrindinis impulsas buvo aršus  manosios moteriškės pasibarimas. Taip sakant gerai suaktyvino užslėptas organizmo galias ...

Komentarų nėra: