2013 m. sausio 25 d., penktadienis

Lietuvos bankų sistema gal ir išsilaikys


Kodėl? Todėl.
Pasakoju. Vakar protų korida prasidėjo tragiškai. Prizas, kurį džiugiai planavome pragerti, pasirodo pagal antialkoholinius įstatymus nėra galimas. Tai yra alkoholis negali būti panaudotas kaip prizas. Ir tokie pas mus  įstatymai liko po 4 metų liberalų valdymo? Kur mes einame?
Prizą teko pravalgyti. Kas atitinkamai sulėtino mūsų galvų reakcijų greitį.
Antra, Balkanų moteris niekaip nemotyvavo manęs į koridą, išleido be jokio nurodymo  ir aš buvau toks kažkoks nemotyvuotas labai. Trūko testosterono.
Trečia, bankininkai vieningai sakė būūū kai mūsų komandai pasisekdavo ir džiugiai visi plojo kai mums nesisekė. Tačiau pirmavme iki paskutinio turo. Bet visi tie būūū smarkiai išvedė iš pusiausvyros dar neatsparią gyvenimo verpetams mano vyresnę ir todėl vaizdų turą pralaimėjome. Užėmėm blogiausią vietą. Antrą. Vos taškas nuo pirmos vietos.
Kaip vieningai džiaugėsi Barclays, Western Union, SEB darbuotojai. Pasirodo jie dar kažką sugeba. Džiaugsmas buvo toks beribis kaip maždaug Pakruojo Kruoja įmuša įvartį Barcelonai. Jie net fotografavosi prie rezultatų lentelės ir bučiavosi. Kažkokių vilčių Lietuvos bankinė sistema dar turi.
Turi  dar kažkokius išsilavinimo rudimentus  ir tie bankininkai. Ir galvos jų truputį veikia. Tenka pripažinti.

Komentarų nėra: