2013 m. birželio 10 d., pirmadienis

Rezultatai



Klubo penkiasdešimtmetis pavyko. Žaidė keturiose amžiaus grupėse devynios komandos. Mūsų klubo  prezidentas vos neapsiverkė iš laimės kiek buvo žmonių. Pagrindinis sponsorius tvirtai pasakė davė, duos ir  jo vaikai dar duos klubui. Nes daug gerų žmonių. Akordeonininkas  tik buvo liūdnas, persistengė plėšdamas akordeoną į šonus  ir suplėšė diržus.
Asmeniniai pasiekimai, padariau vieną spurtą per pusę aikštės ir tada iškart praėjo noras bėgioti. Gavau išimtinę teisę nakvoti viename Lietuvos kurorte nemokamai, bet be maitinimo. Taip pat nemokamai bet kokį protezą arba ortopedinę konstrukciją. Irgi nes geras žmogus. Taip pat valstybinių   numerių laikiklį su užrašu ”Regbio klubas Geležinis Vilkas. 1963 – amžinai”. Už nuopelnus.

Kai išėjome paskutiniai vėlyvą naktį besinešdami kovoje palūžusį draugą iš stadiono dar radome portmone su daug pinigų, porą niekam nebereikalingų sportinių krepšių, kelias striukes. Iki sekmadienio vidurdienio  šiaip ne taip suradome net ir pamestų daiktų šeimininkus.

Komentarų nėra: