2008 m. gruodžio 9 d., antradienis

Nebeprenumerata

Sąžiningai prenumeravau kiek save pamenu Lrytą(netgi kai jis dar buvo Kamjaunimui Tiesa). Bet dabar - kaip madinga- į savo antikrizinių priemonių planą įrašiau ir Lryto nebeprenumeratą.

Man patiko to popieriaus vartymas tingiais šeštadienio rytais. Bet vėluoja parazitai tie popieriniai su informacija.Viską sužinau anksčiau iš monitoriaus. Vieną kitą gero žurnalizmo pavyzdėlį randi šeštadieniais, bet ir tą greitai su gerais komentarais randi jau inete. Požiūrių įvairovė inete taip pat įdomesnė, marginalesnė. Čia net kokio gėjaus anarchisto komentarus gali rasti. Popierinėje mass media maksimum Valatka. Tad paprognozuoju. Laikas mums kiekvienam iš blogspot asmenybių suaktyvinti savo blogus tikintis, kad po penkerių metų mūsų nuomonė vyraus žmonių protuose vietoj popierinio Valatkos.:))) Melskitės, popieriniai valatkos , jums paskutinioji...

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Kai matau ką nors demonstratyviai skaitant "Lietuvos rytą"- dėbsau į tokius su pasibaisėjimu ir panieka. Panašiai taip, kaip dėbsodavau 1991 metais į drįstančius autobuse viešai demonstruotis su laikraščiu "Sovetskaja Litva". Arba "Za Rodinu". Skirtumas tik tas, kad šiais laikais su "lietryčiu" mažiau ką pamatysi.

Gėda skaitantiems "Lietuvos rytą", dar didesnė gėda- jį prenumeruojantiems. Finansiškai remiantiems tautos tą makaronų gamyklą.

Unknown rašė...

Nebebark - gi rašau , kad nebeprenumeruosiu.