2009 m. rugsėjo 18 d., penktadienis

Sapnų aiškinimas

1. Baltas tavo kostiumas, karštos sambukos stiklas rankoje su plūduriuojančiomis trimis kavos pupelėmis, senas tarnas su žandenomis kaip pas Puškiną atneša The Times, gražutės panelės, besišlaistančios po tavo vilą ir pusnuogės kažko laukiančios - reiškia jau sensti, babkių neturi, mažai ką gali ir gerai gali tik sapnuoti.
2. Mersedesas tavo sidabrinis, mersedeso salonas aptrauktas melsva kupranugario oda, vairą sukioja tavo ranka apmauta pilka zomšine pirštine – reiškia jau laikas eiti darbo biržon draskyti akių dėl laiku nesumokėtos bedarbio pašalpos.
3. Liulia kebabas skrusdamas tingiai vartosi ant anglių, plovas jau dvi valandas pukši dideliausiame kazane ir skleidžia neįsivaizduojamą šiaurės kraštams aromatą, tamsiaplaukiai virėjukai paknopstomis baigia maigyti salotas ačučiuk – reiškia tavo šaldytuvas visiškai tuščias ir gerai būtų iš ko nors pasiskolinti nors dešimt litų duonai ir kruopoms.
4. Jei tik krūtinės plauku pralaimi Usainui Boltui 200 metrų distancijoje, stadionas iš nevilties staugia, bet vistiek tau medalį ant krūtinės kabina prezidentė – reiškia laikas keisti invalido vežimėlio stabdžius, nes tuoj nulėksi į pakalnę ir tiek tave matys toje ašarų pakalnėje.
5. Jei tau Vytautas Kernagis paduoda rasotą storulį degtinės stikliuką vienoje rankoje ir kitoje šoninę, agurkiuką, svogūniuką ir juodos ruginės duonos riekutę dailiai suvertus mažais gabaliukais ant medinio iešmuko - reiškia šiandien į senelių namus kefyro vėl neatvežė ir gersite arbatą be cukraus.

1 komentaras:

grumlinas rašė...

Pesimistas tu, vienok... noriu skaityti tik sapnus,nenoriu jokių aiškinimų ;)