2009 m. rugsėjo 28 d., pirmadienis

Šiuolaikinė blogų klasifikacija

Kentėjau, tikėjau bus geriau, galų gale žmonės tai galvojanti rūšis. Veltui. Gal kažkur tarp maorių ir banginių medžiotojų tokių yra, bet ne čia - bloguose.
Jau galiu kiek klasifikuoti blogų dalyvius:
1 grupė. Bene gudriausi. Bet užsiima pačiu beprasmiškiausiu dalyku žemėje – marketingu ir RsV. Tokio beprasmio žmonijai užsiėmimo atstovai automatiškai man kelia nusistebėjimus bei apgailestavimus dėl jų egzistencijos. Istoriškai primena sovietinių laikų partkomus, irgi beprasmio darbo sizifus.
2 grupė. Eiliuotojininkai/prozininkai. Tikiu - žmogus gali parašyti gerą eilėraštį arba du. Per dvidešimt metų. Bet kasdien ir dar su baisiomis klaidomis - tai blogiau dar už marketingistus.
3 grupė ir didžiausia - paaugliai idiotai. Nepilnamečiams reikia uždrausti pardavinėti ne tik alkoholį, bet ir kompiuterius. Toks klaikus nevaldomas jų egocentrizmas bei tuščiagalviškumas žaloja mano tikėjimą šviesia kapitalizmo ateitimi.
4 grupė. Užsieniečiai. Valo užkandinių stalus užsienyje arba moka penkis žodžius angliškai Lietuvoje ir tada jau nebesugeba be jų verstis kasdien.
5 grupė. Patys kvailiausi. Blogų skaitytojai. Kurie tik rašo blogus, bet neskaito kitų blogų yra gudresni už rašančius ir bandančius dar paskaityti kitų blogus. Jei bent dvi valandas skaitai blogus - garantuotas veltšmercas ir vidurių sugedimas.
6 grupė. Kulinarai. Šie niekingi padarai sugeba net ir kriziaus metu erzinti tautą visokiais išsidirbinėjimais su maistu. Ir dar sadistai fotografuoja savo gaminius. Iš tokių fotografijų gali pamatyti kokį aukšta lygį gali pasiekti maisto darkymas.
7 grupė. Žmonės su kerzavais batais. Seka visas Kremliaus intrigas Lietuvoje. Maskvoje politologai daužo galvas į raudonuosius Kremliaus mūrus: lietuviškieji šerlokai kiaurai permato ruskelių intrigas ir suskaičiuoja visus Rusijos agentus Europoje.
8 grupė. Sinefilai. Kai jau visai nebeturi ką gyvenime veikti – žiūri filmus. Kai kas net sugeba apie juos ir rašyti. Žiūri tai žiūrėk, pažiūrėjai – kaifuok sau, bet kam dar bloge aiškinti kaip žiūrėti?
9 grupė. Keliautojai/buriuotojai . Jau buvo visur ir parašė apie viską. Ir iš kur sėslioje žemdirbių tautoje tas nenumaldomas noras vaizdų kaitai. Yra gi tam televizorius. Pervarai patogiai fotelyje išsidrėbęs per 40 kanalų – Peru ir Afrika kasdien.
10 grupė.Aš. Bene vienintelio įvairiapusio/įdomaus Lietuvos blogijoje blogo normalus autorius.
Nors taip pat galima suabejoti....

10 komentarų:

grumlinas rašė...

Mjooo... nuo kuklumo aiškiai ne tik kad nemirsi, bet ir mažiausias vidurių sutrikimas negresia ;)
Šiaip klasifikacija liuks, tik va dešimtoje kategorijoje teks pačiam pasislinkti, bo mumi irgi ne mažiau visapusiškas :D

liutus rašė...

važiuoja?

Anonimiškas rašė...

Kuo suabejoti? Kad autorius normalus? kad blogas įvairiapusis/įdomus? kad autorius normalus, lyginant su kitais Lietuvos blogijos autoriais? kad blogas įvairiapusis/įdomus lyginant su kitais Lietuvos blogijos blogais? Prašom tiksliau ir konkrečiau pagrįsti 10 punktą.

Rokas Arbušis rašė...

buriuotojus beveik išskyrė :)

Unknown rašė...

Kliuvo garbės visiems:)0

GerbGrumlinai, 10 punktas mano . Prašau pačiam užsirašyti 9 punktus ir tada užgrobti 10. O tai kėsinatės į svetimą.
Anonimui - autorius beveikkkk normlus ir blogas beveik toks pats...
Liutus: jau atvažiavome..

liutus rašė...

tave važiavimo subtilybė, kad niekada negali pasakyti, jog jau atvažiavai...

Dovilė rašė...

Linkėjimai nuo šeštos grupės :) Nufotografuosiu kada koncervų skardinę. Uždarytą ;)

Gvidas Mazgelis rašė...

visai gerai sukalti tekstai. Būtų galima savo žiniomis su visu pasauliu. Sistemiškai. Struktūruotai. Pagal tematiką. Skelbti žinias koncentruota forma. Kur? Galima ir čia, tik kolektyvinė veiklos platforma prasmingesnė (turiu omenyje open content Projektus įvairiomis kalbomis).

Unknown rašė...

Kas per Open content?
Gal galima tikslią nuorodą?

Unknown rašė...

Dovilei, šeštai grupei - per krizė tinka fotografutoi tik žuvies teftelius. Kitkas per brangu...